Handelsbetingelser - Serviceydelser på Everhorse.dk

Køb og salg (annoncer)

Everhorse.dk er som formidler af køb og salg ikke part i de aftaler/handler annoncen resulterer i. Everhorse.dkstiller alene de tekniske hjælpemidler (handelsplads) til rådighed i forbindelse med aftalerne/handlerne.

Everhorse.dk er således hverken sælger eller leverandør af de heste, der sættes til salg, og er således ikke pålagt de juridiske forpligtelser, som gælder for sælgere af disse heste.

Everhorse.dk er ikke og kan ikke gøres ansvarlig for en sælgers adfærd eller de heste, sælger udbyder til salg på Everhorse.dk – uanset om sælger er en privatperson eller en erhvervsdrivende.

Everhorse.dk er ikke ansvarlig for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de heste, der handles på Everhorse.dk eller for, at beskrivelser af hestene er korrekte.

For aftaler og handler indgået med Everhorse.dk som formidler gælder de almindelige regler i dansk lovgivning (herunder forbrugeraftaleloven, købeloven og aftaleloven).

Varen du køber kan være både oprettelse af en annonce, men også tilkøb til din annonce. Pt. Har vi følgende ydelser:

  • Standard oprettelse af annonce: GRATIS
  • Tilkøb (Fremhævet annonce): 99,- DKK
  • Tilkøb (Topannonce i 20 dage): 149,- DKK
  • Tilkøb (forsideannonce i 14 dage): 199,- DKK
  • Tilkøb (Til toppen ugentligt): 100,- DKK

Indrykning af annonce

Når du indrykker en betalingsannonce på Everhorse.dk, er du først endeligt forpligtet, når du godkender indrykning af din annonce.

Du udformer selv din annonce og er selv ansvarlig for indholdet (men Everhorse.dk forbeholder sig ret til at redigere din annonce i henhold til Everhorse.dk’s regler for annoncering). Du kan løbende se og vurdere annoncens udformning.

Når du indrykker en annonce, bliver dit navn, adresse, tlf.nr. og e-mail automatisk vist i din annonce, således at interesserede brugere kan komme i kontakt med dig.

Du vil modtage en mail som ordrebekræftelse på din indrykning og evt. betaling.

Når din annonce ikke længere er relevant (f.eks. når en hest, der er sat til salg, er solgt), er du forpligtet til at slette annoncen.

Betaling over internettet

Enhver form for online pengeoverførsel til Everhorse.dk sker via en SSL-forbindelse. Det betyder, at der oprettes en krypteret forbindelse mellem dig og Everhorse.dk, så eksempelvis kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En SSL-forbindelse genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket.

Everhorse.dk har en indløsningsaftale med PBS. Dette indebærer, at vi opfylder særdeles høje krav til sikkerheden på Everhorse.dk. Med henblik på at tilvejebringe maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger gemmer Everhorse.dk således ikke dine kortoplysninger.

Når du indrykker din annonce, anses din vare som leveret og pengene kan trækkes.

Everhorse.dk tager følgende betalingskort: Dankort, Mastercard, VISA og VISA/Dankort

kreditkort.png

Fortrydelsesret for tjenesteydelser

For alle tjenesteydelser, som du kan erhverve på Everhorse.dk, er der tale om videregivelse af oplysninger og viden i form af annoncer mv. Når oplysningerne er videregivet fra dig til Everhorse.dk, har levering fundet sted. Tjenesteydelsen er dermed modtaget og taget i brug af dig, hvorved ydelsen ikke kan tilbageleveres. Det betyder, at indrykning af annoncer mv. på Everhorse.dk ikke kan fortrydes.

Fortrydelsesret ifm. handler indgået via Everhorse.dk

Everhorse.dk fungerer som formidler af oplysninger mellem sælger og køber. Hvis du vil fortryde/klage over en hest, du har købt via Everhorse.dk, skal du derfor henvende dig til den egentlige sælger af hest. Den egentlige sælger er således den person, som har indrykket annoncen vedrørende den pågældende hest på Everhorse.dk. Sælger kan enten være en privatperson eller en erhvervsdrivende – og der gælder forskellige regler afhængig af, om der er tale om en privatperson eller en erhvervsdrivende.

Hvis der er tale om en handel mellem to private personer, kan køber og sælger selv aftale vilkårene.

Er sælgeren derimod erhvervsdrivende, er der tale om et forbrugerkøb, og da er køber sikret nogle bestemte rettigheder (herunder kravet om 14 dages returret i henhold til forbrugeraftaleloven).

Regler for annoncering

Når du annoncerer på Everhorse.dk, er det et krav, at du har en reel hensigt med din annonce.

Du må kun annoncere heste på Everhorse.dk, du selv ejer eller har ejerens bemyndigelse til at oprette annoncen for.

Hver hest skal tilmeldes for sig (flere heste må ikke optræde i samme annonce), men har du flere heste til salg, der skal sælges samlet, kan du i hver annonce henvise til dine øvrige annoncer.

En annonce må ikke ændres således, at indholdet omskrives til en anden salgshest. Det betyder, at der skal oprettes en ny annonce pr. hest.

Føl i alderen op til et halvt år må annonceres sammen med moderen.

Hvem handler du med

Når du annoncerer på Everhorse.dk, handler du i sidste ende med virksomheden Mediehuset Wiegaarden ApS.

Virksomheden har følgende CVR nr.: 10486580

Adresse: Blåkildevej 15, 9500 Hobro