OM EVERHORSE.DK
– EVERYTHING ABOUT HORSES

Everhorse er i dag ejet af Mediehuset Wiegaarden.

Ejer, udgiver og fotograf, Jørgen Bak Rasmussen, overtog Everhorse i starten af februar 2018. Mediehuset Wiegaarden ejer og driver i forvejen magasinet Ridehesten og Ridehesten.com

Kritiske røster vil sige, at vi nærmer os monopollignende tilstande. Den kritik vil vi gerne imødekomme. Derfor er det vigtigt for os at understrege, at Ridehesten og Everhorse er to forskellige portaler.

Vi ansatte på Everhorse og Ridehesten sparrer med hinanden indbyrdes og bruger hinandens kompetencer og styrker. Og vi hjælper selvfølgelig også hinanden under de store stævner, men helt grundlæggende er Everhorse og Ridehesten to forskellige sider. Sådan har det været tidligere, og det skal det også fortsætte med at være.

Siden ejerskiftet er der blevet arbejdet på at definere en ny strategi for Everhorse. Vi vil ikke alene være gode til det, som vi allerede kan. Men vi vil også skabe et rum for nye initiativer og tiltag, der kan forbedre Everhorse, og give dig endnu mere brugbart indhold. 

SALGSPORTALEN
Først og fremmest vil vi understrege, at vi på Everhorse STADIG gerne vil sælge din hest - Eller hjælpe dig med at finde din nye hest!

Det er gratis at oprette en salgsannonce på Everhorse, og vi hjælper dig gerne, såfremt du har spørgsmål eller støder på problemer, når du opretter din hest i vores database. Skriv en mail til info@everhorse.dk

JOURNALISTIK
Med Everhorse bestræber vi os på at gøre os UMAGE i alt, hvad vi laver. Både når vi skriver nyheder, faglige artikler og personlige historier fra hesteverdenen. Det betyder at vi indimellem graver dybere, interviewer fagpersoner og bringer flere vinkler på samme historie. 

Overordnet er vores mål at ramme bredden i den danske hesteverdenen. Vi elsker alle hjørner og kroge af ridesporten. Vi skriver om alle dele af ridesporten og hesteverdenen. Everhorse handler om glæde og passion for hesten, uanset hvilken tilgang du har til hesteverdenen.

Vi producerer faglige artikler, nyheder, menneskelige historier, portrætter, reportager, interviews med eksperter, gode råd og guides til hestefans.

Når Everhorse skriver artikler, er det vigtigt for os, at der er en interessant og identificerbar vinkel på historien. Vi skriver gerne om flotte resultater, men det er vigtigt for os at understrege, at glæden ved heste ikke kun er værd at skrive om, når den udmunder i resultater. Tværtimod er resultaterne så meget mere bemærkelsesværdige når man også har mødt udfordringer. Udfordringerne og glæden ved et liv med heste, er vores primære fokus på Everhorse.

REDAKTIONEN

Freelanceskribenter: 

Mathilde Louise Stenild Brejner er uddannet journalist og passioneret islandsk hesterytter.

Mathilde arbejder som nyhedsjournalist, og bidrager med reportager, portrætter og nyhedshistorier til Everhors' mange målgrupper. I dag rider Mathilde islandsk hest, men hun har en baggrund som dressurrytter, som hun nu bruger til at nørde den og være teknisk på ovalbanerne. Mathilde ejer én islandsk hest, men efter hendes datter blev introduceret til ridesporten, er behovet for en islandsk hest nummer to opstået. Mathilde er bosiddende med sin familie på Østerbro i København, og har hesten opstaldet i Charlottenlund nord for byen.

Marie Helene Rigård Rohleder er journaliststuderende og tidligere praktikant på Mediehuset Wiegaarden. 

Hun er vokset op i Odense med Fyens Væddeløbsbane som baghave, hvor hun også har tilbragt størstedelen af sin fritid. Marie har været med til at grundlægge Fyens Ponytravskole, hvor hun har undervist børn og unge i at køre ponytrav og ride ponymonte. Derudover har Marie tilredet og tilkørt flere ponyer, for det er grundtræningen af hesten, som hun brænder for. Marie læser til journalist, og i sin fritid arbejder hun som freelanceskribent for Everhorse og Ridehesten.

Du kan altid kontakte redaktionen på mail: redaktion@everhorse.dk

BLOG
Som du måske allerede har opdaget, bliver det fremadrettet muligt at følge bloggere på Everhorse. På nuværende tidspunkt - har vi ca. 8 bloggere tilknyttet, som fra tid til anden vil dele deres hesteliv med dig. På sigt er vores ønske, at alle, der har lyst til at blogge på Everhorse, selv kan oprette en blog.

Vi glæder os til fremadrettet at bringe en masse gode historier, artikler, nyheder og portrætter - og ikke mindst hjælpe med at formidle masser af skønne heste til passionerede hestemennesker!

Kort sagt: Vi glæder os til at dele hesteglæden med jer!!

Maj 2018