Hestemagasinet på egne ben

 10.08.2016 06:26 | By Ditte

HesteMagasinet er i sommeren løb blevet klar til at stå på egne ben, og det åbner op for nye partnerskaber og samarbejder i hesteverdenen.

Man siger, at når en dør lukkes – åbner der altid en ny. Det har over sommeren i særdeleshed været virkeligheden for HesteMagasinet, som i fremtiden bliver et endnu stærkere, selvstændigt og mere synligt medie i hesteverdenen.

Lone Bøegh Henriksen har det seneste år været en stærk medspiller i udgivelsen af HesteMagasinet, men på grund af det boomende ejendomsmarked i København har hun forståeligt nok valgt at koncentrere sig om sin primære beskæftigelse som ejendomsmægler.

”Det har været et par turbulente måneder, men det har også vist, at HesteMagasinet nyder utrolig stor opbakning – og det er vi meget glade for,” siger chefredaktør Thomas Bisgaard, som er lykkedes med at etablere et selskab, der ikke alene skal drive HesteMagasinet videre, men også gøre magasinet til et omdrejningspunkt i et stærkt mediesamarbejde på tværs af alle platforme, racer og interesser i hesteverdenen.

I første omgang forstærker HesteMagasinet det i forvejen tætte samarbejde med salgsportalen Everhorse.

”Det giver god mening, at HesteMagasinet og Everhorse efter flere års samarbejde nu udnytter synergierne mellem magasin, online-nyheder og salgsportal endnu bedre – og det er kun begyndelsen! I den nærmeste fremtid vil vi tage initiativ til flere tætte partnerskaber og samarbejder – for sammen står vi stærkere, og HesteMagasinets brede appel i hesteverdenen er et fremragende udgangspunkt,” siger Thomas Bisgaard

Mens der har været fokus på den langsigtede forretning har det betydet, at HesteMagasinets augustnummer udkommer senere end planlagt, så HesteMagasinet nr. 9 udkommer den 15. august.

HesteMagasinet nr. 10 udkommer som planlagt 5. september. Det er lige inden Para-Lympics begynder i Rio og vi kalder magasinet for vores Para-issue, med alt om de danske para-ryttere, deres heste og hele teamet bag para-rytterne – både holdet og den enkelte rytter.