Anders & Selten WH til World Cup

 06.12.2017 13:31 | By Sofie Møller Jensen

Der er lagt op til spænding i den kommene uge, når London byder indenfor til dette års Olympia Horse Show. Danmark har 2 ryttere til start i FEI-World Cup klassen der afholdes tirsdag med finale om onsdagen.

Af Sofie Møller Jensen

Anders Dahl og Selten SW samt Ulrik Mølgaard på Michigan er begge at finde på startlisterne til dette års Olympia Horse Show, der afholdes i London 12-18 december og som betragtes som Englands største indendørs hestestævne, med et program der byder på alt hvad et hesteelsker-hjerte kan begærer. 

Både Anders og Ulrik har haft flotte resultater på hestene i året der er gået, blandt andet i Le Mans hvor begge ekvipager opnåede placeringer til CDI3* i hhv. Grand Prix og Special. 

Det bliver til World-Cup debut for Glock's Zonik der med sin faste rytter Edward Gal når de rider på banen tirsdag formiddag. Den svenske publikumsdarling Patrik Kittel er ligeledes til start med hans hest Dude (red. Delauney OLD) ligesom Sir Donnerhall II og Morgan Barbancon Mestre. 

Ud over FEI-World Cup Dressage, byder Olympia Horse Show også på en masse opvisninger, FEI-Kørsel samt FEI-springning og finale i Englands U23-mesterskaberne. 

 Se mere om showet her