Store Hestedag samler hesteverdenen

 01.09.2018 19:34 | By Marie Helene Rigård Rohleder

I denne weekend er Store Hestedag i fuld gang i Roskilde. Her er alle typer hestefolk og alle typer heste. Se flotte stemningsbilleder og video her. 

store hestedag.jpg

Over 1000 heste og mere end 700 hunde bor i disse dage dyrskuepladsen i Roskilde til Store Hestedag. Her er der show, bedømmelser, agility, spring, dressur, clinics og lange rækker af stande og boder til hele hesteverdenen. Lige fra den lille miniature til den mægtige clydesdale, og den bette chihuahua til den store irske ulvehund. Her er plads til alle heste- og hundefolk.

_JBR2112_ImageResizer.jpg

 

_JBR1684_ImageResizer.jpg

 

Se hele programmet til Store Hestedag her.

Se stemningsvideo og show her: 

 

Andre lignende nyheder

25.08.2018 / Arrangementer

Sydbank SommerCamp: En unik ridelejr for alle

Deltagerne på Sydbank SommerCamp bliver udvalgt på baggrund af en indsendt video. Campen er for alle hesteinteresserede.

28.07.2018 / Arrangementer

DHE Træf: Lad dig inspirere

Fællesskab, vidensdeling og udvikling. Det er omdrejningspunktet for DHE Træf, som foregår i disse dage på Djursland. Et træf med foredrag, workshops og konkurrencer. Her vil de gerne samles om den faglige viden og den gode hestevelfærd.

24.07.2018 / Arrangementer

DHE Træf: Fællesskab og faglighed for alle hestefolk

Fællesskab, vidensdeling og udvikling. Det er nøgleordene til DHE Træf, som løber af stablen i denne uge. Programmet består blandt andet af foredrag, debat om fremtidens hovpleje og konkurrencer i agility og jordarbejde.