Ny Ravnstrup – ny æra hos Helgstrand Dressage

 02.11.2018 11:29 | By Cecilia Lindahl

Ny Ravnstrup. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

 

Helgstrand Dressage har været plaget af pladsmangel, men med købet af Ny Ravnstrup vil Helgstrand Dressages mange føl nu få de bedste vilkår for en god start på livet

Hos Helgstrand Dressage har føl og plage været opstaldet eksternt, og de har først fået unghestene hjem som 2-års pga. manglende plads. Men med købet af den flotte landejendom, Ny Ravnstrup ved Hjallerup, er rammerne nu sat for et helt nyt kapitel hos Helgstrand Dressage.

– Vi køber omkring 50-70 føl om året og i lang tid har det været et brændende ønske at få føllene hjem, så vi kan følge deres opvækst på tæt hånd og give dem de bedste vilkår for en god start. Med købet af Ny Ravnstrup kan vi nu føre denne drøm ud i livet og skabe et nyt domicil for vores føl og plage, fortæller Andreas. 

Ny Ravnstrup ligger kun 5 minutters kørsel fra Helgstrand Dressage og planen er, at det er Thomas Sigtenbjerggard, der er førstemand på Helgstrand Dressage, og hans kone, Lene Birkemose, der står i spidsen for hingstestationen her i Danmark, som flytter ind på Ny Ravnstrup. 

ny-ravnstrup-1.jpg
Ny Ravnstrup. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen


– Vi glæder os utrolig meget til at starte det nye sted op. Planen er at bygge nye stalde, som skal huse omkring 150 heste og derudover en ridehal. De mange hektar jord skal bruges til at lave vores eget hø, så vi måske selv kan supplere ud over det, vi køber. Det er et stort projekt og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang, tilføjer Thomas, der samtidig ser Ny Ravnstrup som de perfekte omgivelser for ham og sin familie.

– Vi kan vist roligt sige, at med købet af Ny Ravnstrup starter vi en ny æra her på Helgstrand Dressage. Vi får mulighed for at følge vores heste allerede fra føl, give dem de bedste forhold i løsdrift sammen med alderssvarende. De kommer på fold hver dag, hvor de kan nyde de fine forhold på Ny Ravnstrup, mens vores kompetente dyrlæger og smede vil sikre sig, at de får den bedste behandling, fortæller Andreas. 

/Pressemeddelelse