Imponerende besøgstal til Hingstekåringen i Herning

 12.03.2018 12:00

Det var en smilende og glad Cathrine Dufour, der i sadlen på Atterupgaards Cassidy modtog publikums hyldest i Boxen

De sidste fem dage har MCH Messecenter Herning dannet rammerne om Dansk Varmblods ultimative fejring af avl og ridesport, og flere 60.000 mennesker lagde vejen forbi for at lade sig opsluge af ridesport, gallashow i verdensklasse, velfortjente kåringer, shopping i lange baner – og en succesfuld hesteauktion

Af Mai Søegaard Espersen

Det var 39. gang MCH Messecenter Herning slog dørene op til Dansk Varmblods Hingstekåring, og det blev en særdeles velbesøgt begivenhed med hele 60.086 hesteinteresserede besøgende.

Både stemningen og de fantastiske omgivelser, der findes i det midtjyske messecenter har medvirket til stor begejstring for flere af de internationale ryttere – blandt andet årets testrytter, Patrik Kittel, der på et pressemøde søndag fortalte, at han havde nydt dagene i Herning i fulde drag:

 

 

Direktør Casper Cassøe også var enormt begejstret over eksekveringen af årets event, da Everhorse mødte ham kort før lukketid ved Dansk Varmblods infocenter i MCH Messecenter Herning:

 ”Jeg har armene helt oppe over hovedet over den måde, det er gået på i år. Alt har fungeret optimalt, og jeg er meget, meget tilfreds,” lyder det formanden, der trods et bredt smil, ser en smule træt ud efter mange måneders forberedelser – og de sidste fem dages intensive arbejde på fuld i tryk under det gigantiske og imponerede arrangement. 

Hele Danmarks Cathrine Dufour var også en del af begivenheden, og hun fik i sadlen på sin hest Atterupgaards Cassidy overrakt MCHs Varmblodspris -  en af de største hæderspriser, der hvert år bliver uddelt til arrangementet – under lørdagens prægtige gallashow. Den danske dressurrytter er blevet en utrolig succesfuld og populær atlet, og hun er Danmarks helt store medaljehåb ved WEG, der løber af stablen senere på året. 

Everhorse har de sidste fem dage dækket begivenhedernes gang under Hingstekåringen, og du kan læse et væld af gode historier derfra her på sitet.