Hurra: VM for islandske heste kommer til herlige Herning

 09.08.2018 08:01 | By Mathilde Louise Stenild Brejner

Foto: Arkiv. Banerne i Herning dannede tilbage i 2015 rammerne om VM for islandske heste. I 2021 kommer VM for islandske heste atter til Herning.

 

Der er super godt nyt til dig, som kan lide at se topridning på islandske heste. Det er nemlig netop offentliggjort, at verdensmesterskaberne for islandske heste i 2021 skal afholdes i Herning

Der er godt nok stadig nogle år til, men ikke desto mindre er der alle gode muligheder for at nyde forventningens glæde. Når VM for islandske heste løber af stablen i 2021 sker det nemlig på dansk grund. Det har FEIF offentliggjort for nyligt på deres hjemmeside.

Samarbejdet omkring at få arrangementet stablet på benene er mellem FEIF og Hestar Event ApS, Denmark. Og det er kompetente folk som Ole Søgaard, Lone Bertelsen, Stine Sandahl og Rasmus Møller Jensen, der har indgået aftalen.

Rasmus Møller Jensen, Stine Sandahl og Lone Bertelsen arrangerede i foråret 2018 verdens største indendørs WRL-stævne, Icehorse Festival.

Derudover har både Stine Sandahl og Lone Bertelsen været stærkt involveret i at organisere VM 2015, som også fandt sted i Herning. Ole Søgaard har fungeret som stævneleder under DM i sport.

Det er således erfarne folk udi islandshesteevents, som FEIF har indgået aftale med, skriver Dansk Islandskhesteforening på deres hjemmeside.