Hestens vidunderlige vinterpels er et gratis kvalitets-udedækken

 10.10.2018 13:50 | By Mathilde Louise Stenild Brejner

Foto: Hestens vinterpels er et gratis høj-funktions-kvalitets-udedækken.

 

Når kuldegraderne kommer snigende i begyndelsen af efteråret, er der mange af os, som finder klipperen frem, og barberer den tykke vinterpels af ponyen eller hesten. Her er der en række grunde til, hvorfor du måske lige skal overveje en ekstra gang, om det er nødvendigt at klippe pelsen af

 

Vinterpelsen er et varmforet udedækken i slidstærkt materiale
Vinterpelsen reparerer altid sig selv, og den fungerer lige så godt indendørs som udendørs. Den har den forunderlige funktion, at den automatisk regulerer sig efter udetemperaturen. Den er fyldt med isolerende luftlag, når kulden er stærk, og den bliver tyndere, når det bliver varmere. Hestens vinterpels er så godt isoleret, at eventuel sne ikke smelter på ryggen af hesten og løber ned og køler hesten af. Hestens vinterpels er naturligt vandafvisende, og kan bruges helt uden risiko for tryksår.

 

Vinterpelsen leveres med alt udstyr
-men fungerer bedst, hvis den renses med børster og strigler på daglig basis. Du bør undgå vask med shampoo og sæbe, hvis du vil bevare den vandafskyende effekt. Ved ekstremt regnvejr sammen med blæst, kan den vidunderlige vinterpels kombineres med et tyndt regndækken, men under normale omstændigheder behøves der dog ikke andet end grovfoder før den vidunderlige vinterpels fungerer.

 

Selvregulerende inder – og yderfor
Vinterpelsen fælder og afstøder hår i perioder, men det påvirker ikke dets funktion. Det er tværtimod bare en naturlig del af den vidunderlige vinterpels automatiske egenreparation. Der er ved brug af den vidunderlige vinterpels ingen negativ påvirkning af hestens kropssprog, rørlighed og hesten har fuld mulighed for at nyde en fuld kløtur fra en foldkammarat.

Leveres uden omkostninger
Hestens vidunderlige vinterpels leveres ganske gratis, der hvor du har behov for den. Den leveres altid i sæsonens nyeste model og sendes uden omkostninger til dig hvert efterår med en opdatering hvert forår.

Har du tænkt nøje over alle disse fordele, før du fuldklipper din hest?

Kilde: hippson.se, med inspiration fra chefveterinær Helena Kättstrom, Vaxa, Sverige.