Heste fanget i flammerne

 15.11.2018 07:30 | By Cecilia Lindahl

Foto: Shutterstock

De voldsomme skovbrande i Californien breder sig. En nødfond skal nu hjælpe de mange nødstedte heste og andre dyr, der er fanget i flammerne

International Equine Charity Brooke USA har åbnet en nødfond, der skal hjælpe heste fanget i Californiens skovbrænde, det rapporterer The Horse.

Tusindvis af hektar brænder og billeder af heste, der evakueres fra flammerne, bliver vist. Redningsaktionen er kompliceret, fordi dyrene enten er fanget i flammerne, og mange af de tilskadekomne dyr gemmer sig. Men mange frivillige sætter alt ind for at hjælpe hestene og andre dyr. 

Det anslås, at flere hundredtusinder dyr er fordrevet fra deres hjem, og flere er stadig berørt af de californiske skovbrænde.

Men indtil hestene igen kan genforenes med deres ejere eller flyttes til nye hjem, er fodring, medicinske forsyninger og veterinærpleje nødvendige for at hjælpe med at håndtere situationen.

Midler rejst af California Equine Emergency nødfond  vil blive doneret til organisationer, der udelukkende hjælper dyrene her og nu, men også til genopbygningsindsatsen.