Har du en god hestehistorie du vil dele?

 25.10.2018 07:04 | By Mathilde Louise Stenild Brejner

Foto: Vi hestemennesker er helt forskellige, men vi har en ting til fælles. Vi er vilde med heste. Må vi også høre din historie?

 

Everhorse skriver om alle nicher af hestesporten og hestehold. Vi fortæller om, når det er super sjovt at have hest, men også om, når det kan være svært og udfordrende. Hvis du har en god hestehistorie, du har lyst til at dele med os, vil vi super gerne høre fra dig

 

Måske tænker du, hvad er en god historie? Svaret er, at en god hestehistorie kan være mange ting – og det er det, der er interessant. Hesteverdenen er fyldt med kontraster og forskellige tilgange til vores fælles kærlighed for heste.

 

Vi har blandt andet fortalt om Dittes opstart som avler af islandske heste, Maria, som starter EM i TREC med sin pony, Sys vej til NM for Islandske heste, Carolines hest, som fik mavesår eller Vickys tætte kammeratskab med Dejo Eventing samt mange, mange flere fantastiske historier, som I, kære læsere, har bidraget med.
 

Vi hører gerne fra dig, hvis du har startet stævner i en knap så kendt disciplin, har fået en skæv hest tilbage på sporet, kastet dig ud i at avle dit første føl, ride dit første championat, fundet glæden ved ridning efter mange års pause, overvundet din rideangst eller har vundet dit første ponygalopløb eller…

 

Vi elsker at formidle jeres mange forskellige historier. Så, hvis du har noget på hjerte, du har lyst til at dele med Everhorses mange, skønne læsere, så hold dig ikke tilbage. Giv lyd!

 

Skriv en mail til mlb.journalist@gmail.com