Fokus på salgsheste

 27.11.2018 18:38 | By Cecilia Lindahl

 

I en periode har vi drevet Everhorse portalen, som et site med en blanding af nyheder, gode faglige artikler og spændende historier. Vi har imidlertid oplevet, at langt størstedelen af trafikken på siden går direkte til salgshestene. Derfor ændrer vi fokus og lader den gratis salgsdatabase komme i første række. Det betyder at du fremover kan læse alle dine daglige hestenyheder på Ridehesten.com, og vores mange bloggere kan du stadig følge på Ridehesten Junior, som er en del af sitet.

Everhorse tilbyder en af Danmarks mest populære gratis salgsportaler, hvor vi dagligt skaber kontakt mellem købere og sælgere fra både ind- og udland. Vi hjælper dig gerne, såfremt du har spørgsmål eller støder på problemer, når du opretter din hest i vores database.

Alternativt kan du oprette en salgsannonce på Ridehesten.com, som er en portal med dagligt 25.000 besøgende. Her vil din annonce nå bredt ud og blive set af rigtig mange. Modsat Everhorse skal du på Ridehesten betale et oprettelsesgebyr, til gengæld kan du hente alle hestens data direkte fra SEGES/HesteData samt billeder fra Ridehestens store fotoarkiv.

Held og lykke med køb og salg af din hest.