Finalisterne er fundet til PEEK – sponsorrytter konkurrencen

 12.10.2018 10:00 | By Mathilde Falle

Spændingen stiger og vi er kommet tættere på hvem der skal være PEEKs to nye sponsorryttere til 2019. Til World Cup i Herning præsenteres de ti finalister

PEEK er et samarbejde mellem PAVO, ECCO, Equality Line og Kingsland. De har, siden Hest og Rytter messen ved Dansk Varmblod Hingstekåring, i marts haft deres årlige konkurrence i gang, som er ved at nå til ende. Ti finalister er fundet, alle piger med ben i næsten og store drømme.

 – Jeg tilmeldte mig, fordi jeg synes, det kunne være sjovt og informativt, at dele mine erfaringer omkring mine heste. Det er også en virkelig god mulighed for ryttere, der ikke har de økonomiske fordele, stadig at være med i sporten. En anden ting er også, man lærer en hel del om marketing i processen, som også er et plus, fortæller finalisten Claire Louise Klæbel Blomsterberg (25 år, Ungdomsuddannelse STX, starter på studie i computer science)

Konkurrence med et formål
Grundtanken bag PEEK – sponsorrytter konkurrencen var at finde en rytter, som fokuserede på hestens sundhed og velvære. Konkurrencen startede i 2017 med stor succes, og derfor har PEEK endnu engang valgt at finde deres nye sponsorryttere til sæson 2019, på denne måde.  

– Jeg tilmeldte mig fordi det var vigtigt! Jeg sidder tit og støtter børn og unge mennesker på mit arbejde og opmuntre dem til at følge deres drømme. Da jeg så hvad PEEK-konkurrencen gik ud på, tænkte jeg at dette var muligheden for at bevise for mig selv og andre, at ridning ikke har en udløbsdato. Hvis jeg ikke gav det et forsøg og greb chancen, ville jeg selv gøre præcis det modsatte af, hvad jeg sidder og opfordre andre til, fortæller finalisten Rie Obling (36 år, uddannet læge i børne- og ungdomspsykiatri)

Deltagerne skulle bruge PEEKs Facebook side, PEEK – sponsorrytter for Pavo, ECCO, Equality Line og Kingsland, til at lave indslag. Det har været indslag som, hvad laver med sine heste, træning, pleje, fodring, stævner, ja kun fantasien satte grænser. Derudover skulle man vise i indslagene, hvordan man brugte firmaernes produkter, samt fortælle hvorfor man ville være den rette sponsorrytter for PEEK.

– Det bedste ved at deltage har nok været at lave videoerne. Jeg brænder for at lave videoer og gør meget i det. Jeg har lavet videoerne til PEEK på en lidt anderledes måde end jeg normalt gør, hvilket har været rigtigt lærerigt for mig, fortæller finalisten Emilie Brabrand (16 år, elev på TronsøSkolen/Tronsø Equestrian sport spring)

Store rammer og svindlende præmier
De ti finalister, fem i hver disciplin, præsenteres til World Cup i Herning i uge 42. Derefter inviteres de 10 ryttere til finaledag d. 25. november 2018 på Blue Hors. Her skal de ride foran et dommerpanel bestående af bl.a. Anna Kasprzak, repræsentanter fra PAVO, Equality Line og Kingsland.

–  Jeg glæder mig til at vise min hest Bugatti frem i sådan et smukt miljø, med en garanteret fed stemning. Bugatti elsker at komme i byen og jeg er sikker på han vil nyde dagen lige så meget som mig. Så glæder jeg mig til at ride for de professionelle PEEK folk og forhåbentlig bare nyde endnu en ridetur med min bedste ven, fortæller finalisten Maiken Harhorn (28 år, Sales trainee hos DLG), om at skulle bruge finale dagen på Blue Hors.

Som vinder af konkurrencen bliver man sponsorrytter for PEEK i 2019. Her skal man ride med sponsorernes underlag og andet udstyr til stævner. Samtidig skal man levere billeder, video og tekst af præmierne og hvordan de bruges. 

– Grunden til at jeg er der, hvor jeg er i dag, er helt klart fordi andre har haft lyst til at dele deres viden og erfaringer med mig. Det vil jeg rigtig gerne give videre, så andre kan blive inspireret til både pasning, pleje og træning, fortæller finalist Pernille Lauritsen (24 år, Bachelor i klinisk biomekanik og drømmer om at blive uddannet både human- og hestefysioterapeut)

Der findes to vindere, én i dressur og én i spring. Hver af de to vindere modtager fede præmier til en værdi af i alt 40.000 kr. Der vindes Foder fra PAVO, til en værdi af 10.000 kr., tøj og udstyr fra Kingsland til en værdi af 10.000 kr. Udstyr fra Equality Line for 10.000 kr., samt 10.000 kr. i kontanter fra ECCO. Derudover får vinderen ét års abonnement til Rid bedre TV fra Dressurens Venner.

Ridehesten og Everhorse ønsker alle finalisterne held og lykke!   

 

Andre lignende nyheder

27.11.2018 / Aktuelt

Fokus på salgsheste

I en periode har vi drevet Everhorse portalen, som et site med en blanding af nyheder, gode faglige artikler og spændende historier. Vi har imidlertid oplevet, at langt størstedelen af trafikken på siden går direkte til salgshestene. Derfor ændrer vi fokus og lader den gratis salgsdatabase komme i første række

17.11.2018 / Aktuelt

Breddeaktiviteterne optimeres

Et nyt og mere overskueligt Breddereglement er på trapperne med flere aktiviteter. Skal du være med til Landsdelsdage 2019?

16.11.2018 / Aktuelt

Stil spørgsmål til Grand Prix rytter Line Hermann Hass

Har du et problem, et ønske eller bare brug for et godt råd? Så kan du lige nu få hjælp af Everhorses faste blogger, Grand Prix rytter Line Hermann Hass