Fans mødte Cathrine Dufour til World Cup

 20.10.2018 15:42 | By Mathilde Falle

Dufour red hesten Bohemian til hele 76.404% og en velfortjent andenplads i dagens Grand Prix Special, sponsoreret af Helgstrand Dressage. Efter præmieoverrækkelsen hoppede hun af hesten og skyndte sig op til messeområdet for at møde hendes store fanskare.

Trafikprop på messen
Messeområdet i Nathalie Horse Care Arena har mange besøgende i løbet af dette års World Cup i Herning. Særligt omkring klokken 13.00 i dag var der trafikprop på en del af messeområdet. Det skyldes, at Danmarks dressur-darling Cathrine Dufour uddelte autografer på Broholm.biz standen. Køen var lang og fans stod trofast og ventede på at få et billede, et kram og en autograf med hjem.

_JB24605_ImageResizer.jpg
Cathrine Dufour ville også selv have en "selfie" med alle sine fans

 

Cathrine har klasse
Cathrine Dufour er smilende og imødekommende, og forstår virkelig at møde sin fans med varme knus og entusiasme. Der blev fnist, spurgt, taget billeder og uddelt autografer i lange baner og Cathrine giver sig tid. Der var også muligt at erhverve sig noget af Cathrine Dufours lækre tøj fra Dufour Dressage efterfølgende. – Hun er bare så sød, fortæller Caroline på 10 år og storesøster Anna fortsætter – Hun er dygtig og jeg har glædet mig til at møde hende her. Pigerne blev hurtigt enige om at Cathrine er deres største idol, fordi hun bare er sej!

Andre lignende nyheder

28.04.2020 / Aktuelt

Everhorse lukker ned

Mediehuset Wiegaarden, der udgiver magasinet Ridehesten og driver hjemmesiderne Ridehesten.com, Hunden.dk og Everhorse.dk, har valgt at lukke Everhorse.dk på grund af svigtende interesse hos kunderne

27.11.2018 / Aktuelt

Fokus på salgsheste

I en periode har vi drevet Everhorse portalen, som et site med en blanding af nyheder, gode faglige artikler og spændende historier. Vi har imidlertid oplevet, at langt størstedelen af trafikken på siden går direkte til salgshestene. Derfor ændrer vi fokus og lader den gratis salgsdatabase komme i første række

17.11.2018 / Aktuelt

Breddeaktiviteterne optimeres

Et nyt og mere overskueligt Breddereglement er på trapperne med flere aktiviteter. Skal du være med til Landsdelsdage 2019?