Everhorse lukker ned

 28.04.2020 08:25 | By Redaktionen

Mediehuset Wiegaarden, der udgiver magasinet Ridehesten og driver hjemmesiderne Ridehesten.com, Hunden.dk og Everhorse.dk, har valgt at lukke Everhorse.dk på grund af svigtende interesse hos kunderne

 

Vi har gennem den seneste tid oplevet en dalende interesse fra brugerne for at oprette salgsannoncer på Everhorse.dk. Samtidig har vi oplevet en stigende interesse for oprettelse af annoncer på Ridehesten.com.

 

Som en konsekvens af dette, og ikke mindst den trafik vi måler på de to sites, er det meget mere givtigt at oprette salgsannoncerne på Ridehesten.com, hvor vi klart har den største trafik! Mere end 26.000 besøgende om dagen er derinde at kigge!

Vi vælger derfor at lukke for Everhorse-sitet og fokusere på Ridehesten.com i stedet.

De, som har aktive annoncer på Everhorse.dk, har fået en mail tilsendt med yderligere informationer.

 

Sælg din hest på Ridehesten.com

Lige nu er der over 800 hestesalgsannoncer på Ridehesten.com. Vi oplever stor kundetilfredshed, og mange fortæller os, at de har god effekt af deres annoncer på Ridehesten.com. Det er vi naturligvis meget glade for. For os er det vigtigt at være med til at skabe kontakt mellem købere og sælgere af heste og ponyer.

Det koster 199 kr. at have en hestesalgsannonce aktiv i 100 dage på vores site, med en genindrykningspris på 99 kr.

På Ridehestens site er det også muligt at annoncere udstyr til salg. Under ”Køb og salg af udstyr” ligger der lige nu knap 1900 aktive annoncer. Det er gratis at sætte udstyr til salg på Ridehesten.com.

Læs mere om vores hestesalgsdatabase HER

 

Venlig Hilsen
Mediehuset Wiegaarden

 

 

Andre lignende nyheder

27.11.2018 / Aktuelt

Fokus på salgsheste

I en periode har vi drevet Everhorse portalen, som et site med en blanding af nyheder, gode faglige artikler og spændende historier. Vi har imidlertid oplevet, at langt størstedelen af trafikken på siden går direkte til salgshestene. Derfor ændrer vi fokus og lader den gratis salgsdatabase komme i første række

17.11.2018 / Aktuelt

Breddeaktiviteterne optimeres

Et nyt og mere overskueligt Breddereglement er på trapperne med flere aktiviteter. Skal du være med til Landsdelsdage 2019?

16.11.2018 / Aktuelt

Stil spørgsmål til Grand Prix rytter Line Hermann Hass

Har du et problem, et ønske eller bare brug for et godt råd? Så kan du lige nu få hjælp af Everhorses faste blogger, Grand Prix rytter Line Hermann Hass