29.10.2018 / Avl

Jydske heste i stort projekt

I alt har 12 Jydske hingste været med i et spændende projekt, der skal sikre racen genfornyelse. Nu nærmer projektet sig sin afslutning

06.10.2018 / Aktuelt

Lær af verdens bedste dressurryttere

Den succesfulde danske dressurrytter Cathrine Dufour deler ud af sine guldkorn, som hun ville ønske, at hendes forbilleder havde gjort, da hun var yngre.

25.09.2018 / Aktuelt

Nu kan du købe billetter til hingstekåringen

Er du medlem af Dansk Varmblod kan du allerede nu bestille billetter til hingstekåringen i Herning. Som medlem af Dansk Varmblod har det den store fordel, at man kan bestille billetter til hingstekåringen i Herning en uge før, og billetsalget er officielt åbnet i går

01.04.2018 / Pony

Kom til Pony Hingsteshow Sjælland 2018

Så nærmer dagen sig, hvor Pony Hingsteshow Sjælland atter slår dørene op til en hyggelig dag. Sæt kryds i kalenderen mandag den 2. april 2018 (2. påskedag) hvor arrangementet løber af stablen.

11.03.2018 / Dressur

Vi skal udvikle os sammen

Carina Cassøe Krüth og sin 15-årige dressurhest May-Day Graftebjerg har kun arbejdet sammen i et år, men de rider allerede Grand Prix til Hingstekåringen. Det handler om at blive bedre sammen.

11.03.2018 / Dressur

Hvad tænker dressurdommeren?

Everhorse.dk har sat en af Danmarks dygtigste dressurdommer Susanne Baarup Christensen stævne til en samtale om dansk dressur, vigtigheden i talentudvikling, og hvorfor at vi bare elsker dressur.

11.03.2018 / Træning

Forstå din hests kropssprog med Will Rogers

Den verdenskendte hestetræner Will Rogers hold foredrag til Hingstekåring i Herning. Her gav han et indblik i hestens kropssprog, naturlige behov for tryghed, og hvordan du kan bygge et tillidsbånd med din firbenede ven.

10.03.2018 / Aktuelt

Et sympatisk budskab samlede bredde og elite til gallashow i Boxen

Toppen af dansk ridesport var samlet, da lørdag aftens Falck Gallashow løb af stabelen i Herning. Og i tråd med aftenens tema, som handlede om vores mangfoldige jordklode, var der repræsentanter fra både spring, dressur, islandske heste og fridressur med i showet

10.03.2018 / Dressur

Cathrine Dufour: Mine fans er fantastiske

Hele Danmarks dressurstjerne, Cathrine Dufour, besøger Hingstekåring, hvor hun smilende møder sine fans til autografskrivning og fotografering. Se Everhorse’ videointerview med Dufour, hvor hun fortæller om Dufour Club, og hvordan hun bruger sociale medier.

10.03.2018 / Aktuelt

Tina Dufour har glæden ved grooming

Everhorse.dk har sat Tina Dufour, der er drivkraften bag Horsegroom Denmark, i stævne i stalden under Herning Hingstekåring. Hun er både i Herning for at flette rytter Lykke Harms hest, der skal gå Krafft Amateurs lige om lidt og så for at tale om hendes bog Grooming, der udkommer lige om lidt.

10.03.2018 / Aktuelt

Oplev Cathrine Dufour og Tina Dufour på Ridehestens stand i dag

Til Dansk Varmblods Hingstekåring i dag kan du besøge selveste Cathrine Dufour og Tina Dufour klokken 16-17 i hal F.

09.03.2018 / Dressur

Nanna Merrald: Man bliver aldrig færdig i dressur

Til Hingstekåringens gratis dressurclinic sponsoreret af Natalie Horse Care red Nanna Merrald blandt andet på banen og fremviste dressurens svære kunst. Under kyndig kommentering og vejledning af landstræner Dennis Fisker og dressurdommer Susanne Baarup Christensen blev publikum vidne til rytterens forvandling fra gummistøvler til polerede lakridestøvler.

09.03.2018 / Aktuelt

Kvindelig beslagsmed kæmper sig frem mod alle odds

Nynne Navntoft på 23 år er selvstændig beslagsmed. Hun søgte lærerplads i 5 år uden held. Med en ukuelig viljestyrke kæmpede hun for sin drøm, og i dag deltager hun ved DM i beslagsmede til Hingstekåringen i Herning.

07.03.2018 / Aktuelt

Henrivende Hingstekåring for alle hesteentusiaster

Dansk Varmblods Hingstekåring er i gang! De næste fem dage byder på ridesport i topklasse, fantastiske hingste og uforglemmelige oplevelser for både gæster og deltagere.

26.02.2018 / Aktuelt

Hingstekåring i Herning: Oplev svenske Patrik Kittel

Årets Hingstekåring i Herning nærmer sig med hastige skridt, og der er – traditionen tro - spandevis af oplevelser i vente uanset, om du er til action og ridesport, et brag af et gallashow, betagende avl, lærerige clinics – eller bare drømmer om at shoppe udstyr til du segner. En af oplevelserne er årets specialarrangement torsdag aften, der i år rummer den svenske topatlet Patrik Kittel

08.02.2018 /

De første hingste udvalgt til Helgstrands hingstestationen i Tyskland

Det er nu besluttet, hvilke hingste der bliver de første som skal overflyttes til den nye tyske afdeling af Helgstrands hingstestation i Hagen.

05.02.2018 / Aktuelt

De danske dressurryttere klar til Herning

Dansk Varmblod byder endnu engang på et storslået internationalt stævne i forbindelse med den traditionsrige hingstekåring, der løber af stablen i Herning fra d. 7. - 11. marts. Nu er det offentliggjort, hvilke dressurryttere der skal i kamp for Danmarks ære.

02.01.2018 / Avl

Helgstrand åbner hingstestation i Tyskland

Helgstrand Dressage flytter et antal hingste til Tyskland for at imødekomme efterspørgslen hos vores naboer i syd.

13.12.2017 / Avl

Vilhelmsborg affyringsrampe for 38 hingste

Grand Galaxy Win dominerede dressurafstamningen ved dagens forbesigtigelse på Vihelmsborg, hvor 38 hingste blev udtaget til hingstekåringen i Herning. Forbesigtigelserne leverer således 46 hingste, som suppleres med eventuelle indkøb i udlandet.

12.12.2017 / Avl

Optakten til DV hingstekåring

Søndag blev der udtaget otte unge hingste til DVs hingstekåring, og onsdagudtages de sidste på Vilhelmsborg.

28.11.2017 / Avl

Helgstrand hingstene i top ved Dansk Varmblods 35-dags test

Det blev Helgstrands svenskavlede hingst Springbank II e. Skovens Rafael / De Niro der løb med højeste karakter og en samlet score på imponerende 954,5 point.

10.05.2017 / Dressur

Tophingsten Krack C er død

I en alder af 25 år døde den betydningsfulde avls- og sportshest en fredelig død igår, hjemme på hingstestationen Jopp Van Uytert, Holland

21.04.2017 / Arrangementer

Patrik Kittel testrytter ved DV Hingstekåring

Efter to år med britiske Charlotte Dujardin og et år med tyske Dorothee Schneider bliver det næste år den svenske OL-rytter Patrik Kittel, der skal være testrytter ved Blue Hors Unghestechampionat 2018.

31.03.2017 / Arrangementer

19 hingste til åbent hus på Blue Hors

Lørdag 1. april holder Blue Hors åbent hus, hvor de viser 19 hingste fra Blue Hors og Stutteri Ask. Deriblandt de nye 3-års præmiehingste fra Herning.

11.03.2017 / Avl

Hingste udtaget til afprøvning

Ved DVs hingstekåring i Herning har kåringskommisionen udtaget de spring- og dressurbetonede hingste til afprøvning.

09.03.2017 / Arrangementer

Verdens største hesteevent er åbnet i Herning

Hest & Rytter 2017 åbnede torsdag i MCH Messecenter Herning. Messen byder på et flot, bredt udvalg til både de to- og firbenede. Sammen med Dansk Varmblods Hingstekåring udgør messen det største arrangement af sin art i verden.

07.03.2017 / Aktuelt

Donkey Boy er klar til Herning

Guldmedaljevinderen og fløjhingsten i 4-års holdet, Donkey Boy, er helt klar til præsentationsklasserne i Herning, inden fokus vendes mod en forhåbentlig udtagelse til årets verdensmesterskab for ungheste i Ermelo.

06.03.2017 / Arrangementer

Klar til Herning

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring og Herning Horse Shows debut i Boxen sidste år lykkedes det at skabe en helt fantastisk kulisse omkring arrangementet, og igennem udvidelsen med trestjernet ridestævne blev der samtidig skabt en enestående international stemning.

19.02.2017 / Avl

Totilas vises aldrig mere

En melding om, at Totilas skulle vises for hånd ved et fransk hingsteshow i dag, handlede tilsyneladende om en misforståelse, og nu siger hingstestation Schockemöhle, at Totilas aldrig bliver vist offentligt mere.

14.02.2017 / Avl

Skønne Trakehnere og uofficielt DM i weekenden

TAF inviterer til uofficielt DM for trakehnere hingstekåring, championatstræning, clinic med Maik Kohlschmidt og fremvisning af kårede hingste i weekenden på Middelfart Ridecenter