06.11.2018 / Trivsel

Fem ting din hest har brug for

Hestehold er ofte et omdiskuteret emne, da der er mange forskellige måder at have hest på. Men uanset hvordan man holder hest, er der nogle helt basale behov der bør opfyldes

28.10.2018 / Trivsel

Skal jeg bruge hønet?

Hønet er kendt for at forlænge hestens ædetid. Hø der ligger på gulvet i boksen kan blive trampet ned af hesten, og derfor kan et hønet være med til at begrænse dette spild, men er hønet så udelukkende af det gode?

16.10.2018 / Blog

Få et indblik i min hverdag hos Kasprzak Dressage

Everhorses nye blogger, Josefine Hoffmann startede som hestepasser og er siden blevet fast rytter hos en af ridesportens største profiler, men hvordan ser en helt almindelig hverdag ud med træning og pasning af de mange heste hos Kasprzak Dressage?

07.07.2018 / Aktuelt

Der bliver mangel på hestefoder som følge af tørken

Du har nok ikke kunne undgå at bemærke at hestens græsmark ser lidt tør og nedslidt ud. Har du heste gående på døgnfold, er du måske én af de mange, der er begyndt at udfodre med grovfoder på folden. Men udfodring på folden og risiko for at hesten får solstik, er faktisk ét af de mindre problemer i forbindelse med tørken.

Tag ansvar når du håndterer halm- og høballer

Det sker desværre stadig alt for ofte, at dem der håndterer bigballer, kommer alvorligt til skade. Lige i øjeblikket er det sæson for at køre årets wrap og hø ind, så her får du en række råd til, hvordan du bedst undgår ulykker midt i den travle tid

07.06.2018 / Aktuelt

Rekordlavt udbytte af hø kan potentielt resultere i mangel på grovfoder den kommende sæson

Udbyttet af stråfoder er i år lavere end normalt. Og det betyder at du allerede nu skal overveje at få købt grovfoder hjem til hesteholdet.

04.06.2018 / Trivsel

Rytter kend din hest - og forebyg skader... 

Hvor godt kender du egentlig din hest? Og kan du spotte om den er drillesyg eller reelt har ondt?  Grundlæggende er det simpelt. Jo bedre du kender din hest, desto bedre vilkår får du for at spotte en potentiel skade og stoppe den, før den udvikler sig.

05.05.2018 / Aktuelt

Har du høfeber? - tag på ridetur i skoven alligevel

Det er blevet forår, blomsterne springer ud, græsset grønnes og birkepollen flyver lystigt omkring i luften. Måske er du én blandt mange danskere, der lider af høfeber. I så fald er der gode nyheder til dig, hvis du kan lide at ride skoven. For netop dér, er det optimalt at motionere, hvis du har pollenallergi

01.01.2018 / Andet

STEM på Årets Rideklub 2017

Der er heldigvis rigtig mange rideklubber, der gør et fantastisk indsats for sporten over hele landet. Hos Everhorse har vi udvalgt otte klubber til afstemningen om Årets Rideklub 2017. Brug din stemme.

17.12.2017 / Andet

Adventskonkurrence - vind hjelm, juleshampoo eller bog

Det er 3. søndag i Advent og tid til en ny adventskonkurrence. Denne gang kan du vinde en Scharf hjelm nr. 7 og Nathalie Horse Care juleshampoo, samt bogen 'Lær at give din hest klare signaler'.

09.12.2017 / Andet

Hønet giver nakkeskader

Brugen af hønet har tendens til at give problemer i nakke og øverste halshvirvler, men det er ikke den væsentligste årsag til nakkeproblemer.

29.11.2017 / Dressur

Weekenden byder på ECCO Cup finalerne

Sofie K. Hansen klart i spidsen forud for weekendens ECCO Cup finale for kat. I ponyer

15.10.2017 / Dressur

'Æsel-drengen' styrer

Revolution var i sin egen 4-års liga, men Hesselhøj Donkey Boy viste sig også i en helt særlig liga i 5-års finalen.

09.10.2017 / Dressur

Therese Nilshagen køber Donkey Boy føl

Den svenske dressurkomet Therese Nilshagen købte i weekenden sin første hest nogensinde – et hingsteføl efter Donkey Boy.

28.09.2017 / Paradressur

Rideklub donerer 100.000 til para atleter

Lukket rideklub donerer 100.000 kr. til danske para-atleters vej mod Paralympiske Lege i Tokyo.

07.03.2017 / Aktuelt

Donkey Boy er klar til Herning

Guldmedaljevinderen og fløjhingsten i 4-års holdet, Donkey Boy, er helt klar til præsentationsklasserne i Herning, inden fokus vendes mod en forhåbentlig udtagelse til årets verdensmesterskab for ungheste i Ermelo.

07.02.2017 / Distance

7 døde heste sætter stopper for dansk distancedeltagelse

Ved stævner i de Forenede Arabiske Emirater er der den seneste tid set 7 dødsfald blandt distanceheste i konkurrence, derfor sætter Dansk Ride Forbund en stopper for fremtidig dansk deltagelse.

04.11.2016 / Aktuelt

Ændringsforslag til Hesteloven klar til Folketinget

Så er der fremsat et lovforslag til ændring af lov om hold af heste – forslaget 1. behandles i Folketinget 11. november.

21.10.2016 / Dressur

Suveræne Donkey Boy

Blue Hors berider forhindrede et ægte hattrick til Jan M. Christensen.