30.03.2017 / Aktuelt

Hygge og sport på Equitour Aalborgs store familiedag

Lørdag den 3. juni inviterer Equitour Aalborg til deres store familie- og børnedag. Der bliver masser af sjov og ballade for familiens yngste, mens familiens ældste kan nyd sport i topklasse.

24.03.2017 / Aktuelt

FEI ikke bag omstridt forslag

Den omstridte harmonisering af startgebyrer ved internationale springstævner, der nu har fået deres eget hashtag, #notoharmonization, er ikke et forslag, der kommer fra FEI, understreger organisationen.

24.03.2017 / Aktuelt

Top dressurrytter bag nyt velfærdsinitiativ

Med ønsket om en mere nuanceret debat, hvor sport og videnskab lærer af hinanden, har den finske dressurrytter og toptræner Kyra Kyrklund kastet sig ind i debatten om stramme næsebånd.

21.03.2017 / Aktuelt

Pressedækning førte til dialog

De seneste uger har budt på hektisk mediedækning og masser af Facebookopslag i hesteverdenen om startgebyrer kun for de rige og blodregel i international springning. Nu har parterne set hinanden i øjnene.

20.03.2017 / Aktuelt

Defekt bøjle gav skidt optakt til World Cup finalen

For Hernings testrytter i springning, Henrik von Eckermann, blev sidste test inden årets World Cup finale i Omaha en skidt omgang. En defekt bøjle satte en stopper for ham og hans hest Mary Lou.

20.03.2017 / Aktuelt

Paraatleterne sikret masser af tv-tid

Det blev en succes for Danmarks Radio, da de i sommer transmiterede De Paralympiske Lege fra Rio, hvor de danske paraatleter sikrede hele syv medaljer til Danmark - tre af dem redet hjem af de danske paradressurryttere. Nu har DR sikret sig rettighederne til PL i Tokyo i 2020

18.03.2017 / Aktuelt

Snevejr i weekenden

Et overraskende snevejr i nattens løb har lagt et let hvidt lag pudder over dele af landet. Flere områder får del i vinterens (forhåbentligt) sidste krampetrækninger i weekendens løb.

15.03.2017 / Aktuelt

Startgebyrer i modvind

Allerede inden en ændring af startgebyrer ved europæiske FEI-stævner er blevet diskuteret, er de kommet i modvind fra flere sider.

10.03.2017 / Aktuelt

Fra unghest til Grand Prix på 2,5 time

Smukt indpakket i en perlerække af anekdoter fra den danske og udenlandske rideverden, faciliterede en veloplagt Hasse Hoffmann dette års Clinic - “Ryttere skal trænes til at træne heste”.

09.03.2017 / Aktuelt

Overbevisende sejr til Allan Grøn

Berider Allan Grøn og Blue Hors Zatchmo snuppede sejren i den første internationale dressurklasse ved Herning Horse Show.

08.03.2017 / Aktuelt

Sydbank fortsætter engagement i dansk ridesport

Sydbank har siden 2014 været hovedsponsor for Dansk Ride Forbund, og efter et succesfuldt OL-år og solidt engagement i breddesporten har banken valgt at fortsætte som hovedsponsor for dansk ridesport de kommende tre år.

08.03.2017 / Aktuelt

Topheste stjålet fra dansk travtræner i Italien

Den danske travtræner Erik Bondo fik natten til onsdag stjålet to af årgangens bedste heste i Italien.

07.03.2017 / Aktuelt

Donkey Boy er klar til Herning

Guldmedaljevinderen og fløjhingsten i 4-års holdet, Donkey Boy, er helt klar til præsentationsklasserne i Herning, inden fokus vendes mod en forhåbentlig udtagelse til årets verdensmesterskab for ungheste i Ermelo.

07.03.2017 / Aktuelt

Stor tilslutning til forårets auktion med topheste

Forårets store auktion nr. 1013 for heste af særlig høj kvalitet hos Campen Auktioner tegner på forhånd til at blive en succes. 15 heste er allerede meldt til, og man forventer flere topheste tilmeldt, når årets Hingstekåring i Herning er afsluttet.

06.03.2017 / Aktuelt

SoMe entusiast og skribent søges til Hestemagasinet

Vi har rygende travlt på Hestemagasinet og søger derfor en ny kollega, der har lyst til at stå for vores sociale platforme og skrive til vores site everhorse.dk.

03.03.2017 / Aktuelt

Spændende højdepunkter på DVs forårsauktion

En auktionskollektion på 26 heste kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Forårsauktion lørdag den 11. marts 2017 under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

24.02.2017 / Aktuelt

Rejs til EM i Gøteborg med DRF

Dansk Ride Forbund arrangerer rejse til EM i Göteborg 22.-27. august i samarbejde med Equitour.

21.02.2017 / Aktuelt

'Vild med Hest' er en ny web-TV serie med Anna Louise

I den nye programrække, 'Vild med hest', kan du følge Anna Louise Tranæs Didriksens personlige oplevelser med sine egne heste Oskar og Oskadis.

21.02.2017 / Aktuelt

Beslagskolen flytter fra Taastrup

Beslagskolen har i en årrække været en del af Universitetshospitalet for Store Husdyr i Taastrup. Fra 1. august flytter skolen til Kolding.

20.02.2017 / Aktuelt

Første klasses forhold til rejsende heste

Når man sidder og venter i lufthavnen, er det svært ikke at sukke lidt over de heldige, der sidder og hygger i businessloungen med frit det hele. Nu har JFK lufthavnen udenfor New York sikret, at heste i transit får lige så fine forhold som på første klasse.

18.02.2017 / Aktuelt

Everhorse er Danmarks største salgsportal

I den forgangne uge lykkedes det for Everhorse.dk at blive den største salgsportal for rideheste i Danmark.

16.02.2017 / Aktuelt

Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.

15.02.2017 / Aktuelt

Bidløs ridning stadig et stridspunkt

Bølgerne går højt i Storbritanien, efter at en rytter har efterlyst muligheden for at konkurrere bidløst. British Dressage har dog blankt afvist muligheden med henvisning til FEIs regelsæt.

14.02.2017 / Aktuelt

Ryttere beder om mulighed for gradbøjning ved fund af blod

Den internationale forening for springryttere, The International Jumping Riders’ Club (IJRC), så gerne, at de officielle stewards på stævnepladserne havde mulighed for at kunne differentiere ved fund af blod på hestene.

12.02.2017 / Aktuelt

Ta’ hesten med i byen i trygge rammer

Den første stævneoplevelse kan ofte være en noget skræmmende oplevelse for en ung hest og lige meget, hvor godt forberedt du er, kan det være svært at skabe gode rammer om den første tur i byen. Men et et nyt initiativ giver dig mulighed for at komme i byen og få en god oplevelse.

09.02.2017 / Aktuelt

HesteMagasinet på gaden

Den nye udgave af HesteMagasinet har i dag ramt butikker og udsalgssteder over hele landet.

07.02.2017 / Aktuelt

Lars Petersens Mariett pensioneres

Hun er ved at være en ældre dame med sine 19 år, og nu er det tid til at den rutinerede hoppe går på pension.

06.02.2017 / Aktuelt

Myldretidskø med 3 heste på motorvej

Tre heste tog en jog på Hillerødmotorvejen mandag eftermiddag i myldretiden og skabte ekstra kø i begge retninger.

06.02.2017 / Aktuelt

Stor redningsaktion i gang ved Susåen

En hest fra Gunderslevholm Gods er faldet i Susåen nord for Næstved. Lige nu er der en større redningsaktion i gang for at få hesten op.

06.02.2017 / Aktuelt

Polarforskere og astrofysikere bag ny miljøvenlig forhindring

Et spring af avispapir har vundet en svensk designkonkurrence, hvor der blev givet bud på fremtidens miljøvenlige forhindringer.