29.05.2017 / Aktuelt

Mette Uldahl er blevet præsident

Dyrlæge Mette Uldahl er valgt som præsident for mere end 8.000 medlemmer af den europæiske sammenslutning af dyrlæger FEEVA.

23.05.2017 / Aktuelt

Auktionskollektionen er nu online

Kollektionen er nu online til Nordic International Sales. Under Equitour Aalborg vil der lørdag den 3. juni være en eksklusiv følauktion. Føllene er nu udtaget, og den foreløbige kollektion er online. Klik her for at se alle føllene.

19.05.2017 / Aktuelt

CDIO Udtagelse!

De danske pony, junior og ungrytter ekvipagerne er nu blevet udtaget til Equitour Aalborg 2017!

18.05.2017 / Aktuelt

Nordic International sales: ”En følkollektion vi er stolte af”

Stort set hele følkollektionen til Nordic International Sales er udvalgt, og der er meget stor interesse for auktionen både fra købere og avlere.

12.05.2017 / Aktuelt

Casall Ask pensioneres

Om kun ca. 2 uger bliver en af verdens bedste springheste pensioneret. Holstenerhingsten Casall Ask, går på pension fra den internationale scene i forbindelse med det verdenskendte stævne i Hamburg.

11.05.2017 / Aktuelt

Delt føring til HARK og NØR i 100 års turneringen

Harridslev Rideklub (HARK) og Nordøstsjællands Rideklub (NØR) er lige nu mule mod mule i 100 års klubturneringen sponsored by Ifor Williams og Hestemagasinet-Everhorse. Efter sidste weekend har de to klubber begge 490 point. Tredjepladsen indtages af Sundeved Rideklub (SDR) med 415 point.

11.05.2017 / Aktuelt

Følaften mandag den 22. maj

Blue Hors indbyder til fremvisning af følårgang 2017 og vil samme aften vise nogle af avlshingstene på Blue Hors

11.05.2017 / Aktuelt

Sæt kryds i kalenderen!

Landsdækkende Åben Rideklub i 2017 Vi fejrer 100-året for Dansk Ride Forbund i hele 2017, og en af de mange aktiviteter i forbindelse med jubilæet er landsdækkende Åben Rideklub. Her åbner rideklubber dørene for besøgende, og giver alle mulighed for at opleve ridesporten helt tæt på. Datoen for Åben Rideklub er den 26. august 2017, og klubber på Sjælland, Fyn og i Jylland har allerede nu meldt sig klar til at tage imod gæster.

06.05.2017 / Aktuelt

100 års klubturneringen sponsored by Ifor Williams Trailers og HesteMagasinet – Everhorse er godt i gang

Klubturneringen løber fra januar til september i 2017 og der konkurreres i alle discipliner ved stævner rundt om i Danmark. For klubberne gælder det om at samle så mange point som overhovedet muligt, og jo flere discipliner klubben er repræsenteret i – desto større chance for at vinde turneringen.

05.05.2017 / Aktuelt

Aktuelle stævner i weekenden

Foråret er over os, og mange stævner flytter nu udendørs. Vi giver dig her et overblik over nogle af weekendens stævner.

05.05.2017 / Aktuelt

Nu kan du sikre dig billet til World Cup Herning

Så er billetsalget til årets helt store ridesportsevent på dansk jord i gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. På World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

04.05.2017 / Aktuelt

Equitour Aalborg - Online program

Om en lille måned går det løs, hold dig løbende opdateret via Equitour Aalborg´s nye online program.

04.05.2017 / Aktuelt

Tjen penge til din klub

Kan I bruge lidt flere penge til rideklubben? Så er HesteMagasinet-Everhorses nye tilbud lige noget for jer.

03.05.2017 / Aktuelt

Den STORE groomingguide

Torsdag er det nye nummer af HesteMagasinet på gaden. I HesteMagasinets maj-nummer kan du læse alt om den perfekte grooming.

03.05.2017 / Aktuelt

Husk tilmelding til Nordic International Sales

Når Dansk Varmblod deltager med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl ved Equitour Aalborgs Nordic international Sales i pinsen, så gælder det alle DV-registrerede føl af enhver dressurbetonet afstamning.

02.05.2017 / Aktuelt

Ny administrerende direktør for Blue Hors

Blue Hors har fundet sin nye administrerende direktør, der skal stå i spidsen for ambitionen om fortsat at være én af de førende hingstestationer i Europa

01.05.2017 / Aktuelt

Vallensbæk melder klar

Sportsrideklubben Vallensbæk og Vallensbæk Ridecenter er klar til at tage i mod ryttere, dommere og publikum til Landsstævne i dressur i den kommende weekend. De knap 200 starter kan vente sig nogle fantastiske baner at ride på og alle dommere har meldt sig klar.

26.04.2017 / Aktuelt

Ny generalsekretær i Dansk Ride Forbund

Den 1. juni sætter 53-årige Jacob Gulmann sig i generalsekretær-stolen hos Dansk Ride Forbund. Jacob kommer fra en lang karriere som topchef og leder i det private erhvervsliv, og nu er han klar til at kombinere sin erfaring med sin passion og sætte fokus på klubber, sport og organisation hos Dansk Ride Forbund.

25.04.2017 / Aktuelt

Ny næstformand i Dansk Ride Forbund

Efter et udramatisk repræsentantskabsmøde skifter Dansk Ride Forbund næstformand. Fremover er det Anne-Mette Binder der tegner rideforbundet sammen med formand Ulf Helgstrand.

24.04.2017 / Aktuelt

Nordic International Sales

Dansk Varmblods auktionsudvalg har længe ønsket at have en følauktion tidligt på sommeren for de tidligt fødte føl. Derfor er det en stor glæde, at Dansk Varmblod har fået lov til at deltage med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl ved Equitour Aalborg´s Nordic international Sales i pinsen.

19.04.2017 / Aktuelt

Frederiksværk aflyser landsstævne

På grund af et kværketilfælde i stalden bliver dressurlandsstævnet i Frederiksværk aflyst.

19.04.2017 / Aktuelt

Ingen grund til MRSA-frygt i ridesporten

Selvom MRSA (penicillin-resistente bakterier) er en samfundsudfordring, der skal tages meget alvorligt, er det ikke i ridesporten, at faren lurer.

17.04.2017 / Aktuelt

Heste på DR2

Der bliver mulighed for at se, hvordan ridning foregik historisk i aften kl. 20 på DR2, når serien 'Historien om Danmark' løber over skærmen.

13.04.2017 / Aktuelt

Vådt forår og god sommer – klimaforandringer?

Regn lidt endnu og en varm, tør sommer er i hvert fald, hvad den seneste forsigtige prognose fra det europæiske regnecenter i England, ECMWF, siger, ifølge TV2. Men hvordan passer det ind med den globale opvarmning?

10.04.2017 / Aktuelt

Det er rendyrket livskvalitet

Kastaniely Plejecenter i Svinninge havde forleden besøg af Cutie og Ollivander - to heste af racen Amerikansk miniturehest. Det var et anderledes besøg, som tydeligt faldt i beboernes og medarbejdernes smag, og samtidig et besøg som rummer mange gavnlige effekter for de ældre.

06.04.2017 / Aktuelt

Hanne Prier styrker Everhorse og HesteMagasinet

HesteMagasinet og Everhorse ansætterHanne Prier som salgs- og kreativ direktør.

05.04.2017 / Aktuelt

Grooms stjæler forsiden

I den seneste udgave er det to internationale grooms, der stjæler forsiden. I HesteMagasinets april-nummer kan du læse deres historie om Livet i Hestens tjeneste.

02.04.2017 / Aktuelt

Ingen folkefest uden musik

Hold på hat og kvinder, når Nordjyllands nye koncertevent, EquiOnTour, blandt andet byder på Gulddreng.

31.03.2017 / Aktuelt

Ridning på kæphest det nye hit

Flere tusinde har i Finland kastet sig ud i den nyeste trend - ridning på kæpheste. Og de anskuer kæphesteridningen som en sport.

30.03.2017 / Aktuelt

Når drømme bliver til virkelighed

Det er ikke kun danske Mai Tofte Olesen, der får sin debut ved en World Cup finale. Atleter fra Argentina og Uruguay rider også på banen for første gang, når finalen for alvor rides i gang i dag.