11.10.2018 / Pony

Når barnet vil gå til ridning

Vi ved det jo allerede – ridning er en herlig sportsgren, som både dyrkes af børn og voksne, mænd og kvinder, men alligevel kan det komme lidt bag på mange af os, når vores små skrøbelige børn pludselig sætter ridestøvlen i jorden og bare VIL gå til hest

21.04.2018 / Pony

Karolines bedste ven blev blind

Caroline Østerby Andersen og hendes pony Happy plejede at tage til springstævner flere gange om måneden. Sammen red ekvipagen til både Baltic Cup, D4-Horse Show og til Christmas Show, men Caroline og Happys springkarriere fik en brat afslutning, da det fra den ene dag til den anden stod klart, hvorfor Happy havde haft en lidt sjov springteknik på det sidste: Happy var blevet blind på det ene øje, og han havde kun 15 procents syn tilbage på det andet øje

01.04.2018 / Pony

Kom til Pony Hingsteshow Sjælland 2018

Så nærmer dagen sig, hvor Pony Hingsteshow Sjælland atter slår dørene op til en hyggelig dag. Sæt kryds i kalenderen mandag den 2. april 2018 (2. påskedag) hvor arrangementet løber af stablen.

06.03.2018 / Pony

Unge iværksættere starter ponysalgsstald

​​​​​​​De to unge iværksættere, Carla Bennedbæk og Amaja Truelsen, har åbnet deres egen salgsstald for ponyer. De vil uddanne dressurponyer af høj kvalitet, som kan nå til tops for den unge rytter

26.02.2018 / Pony

12-årige Karoline er springrytter - med næsten 700 starter

Rytterprofil: Karoline Sloth Kjær er lige fyldt 12 år. Ved World Cup Herning sidste år vandt hun finalen i Nord Vest Box Cup for både 2’er og 3’er-ponyer, og den unge dame kommer bestemt ikke sovende til sine sejre.

15.02.2018 / Pony

Bernstorfparken bliver vært til årets Landsdelsfinaler i Øst

Mens Landsskuet i Herning lægger jord til Landsdelsfinalerne i Nord og Syd, bliver Landsdelsfinalerne i Øst afviklet på Sportsrideklubbens arealer i Bernstorffparken

12.11.2017 / Pony

Blog: ponymor.dk er et nyt koncept til kommende ponyforældre.

Blogger Louise Pedersen: Når man er forælder til et barn, der brændende ønsker sig en pony, kan det være vanskeligt at have overblik over, om man kan opfylde ønsket. Særligt hvis man ikke selv ved ret meget om heste!

15.09.2017 / Pony

Ponydressurryttere med ambitioner søges

Er du ponyrytter, og rider du dressur, så har du nu mulighed for at komme til observationssamling hos landstræner Jette Nevermann Torup.

07.08.2017 / Pony

Mesterskaber i ponydressur holder flyttedag

Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur flyttes til Fyn grundet kværke.

04.06.2017 / Pony

Tre unge piger er udtaget til De Nordiske Mesterskaber i ponydressur

Det bliver de tre ryttere, der har redet Nations Cup ved Equitour Aalborg 2017, der skal repræsentere de danske farver ved De Nordiske Mesterskaber i ponydressur i Sverige fra den 28. juni til den 2. juli.

21.08.2016 / Pony

Louise Christensen - Det er en drøm der går i opfyldelse

Louise Christensen vandt idag bronze under EM på Vilhelmsborg. Og selvom den danske rytter er nordisk mester...

18.08.2016 / Pony

EM for ponyer godt igang

Det var idag første dag det for alvor gik løs på Vilhelmsborg. Og sikke en start.

04.08.2016 / Pony

OL i Rio men VM i Vallensbæk

Alt peger mod Rio i øjeblikket, men nærmest i baghaven - nærmere betegnet på Vallensbæk Ridecenter, syd for København – er der i øjeblikket verdensmesterskab i Mounted Games for par.