18.03.2018 / Dressur

"Jeg har et specielt forhold til den kür"

Minitema: I dag er vi nået til et pragteksempel på en nutidig kür. For med Anna Kasprzak og Donnperignon kan man om nogen tale om en signaturkür, hvor musikken er blevet synonym med parret.

14.03.2018 / Dressur

"Det var vores mål at få folk til at klappe med"

Minitema: I denne omgang af vores minitema om kür kan du læse om Andreas Helgstrand, der tog verden med storm i sadlen på Blue Hors Matiné ved VM i 2006 i Aachen. Særligt deres søvvindende kür satte sit aftryk og fik publikum til - helt uhørt - at klappe med undervejs.

13.03.2018 / Dressur

Piaffe – det skal leges ind i hesten

Indøvning af piaffe behøver ikke at være en træls affære, hvor hesten skal presses til at lære de smukke trin på stedet. Men det kræver tid, og derfor kan man næstens ikke begynde for tidligt. Det mener en af de beridere herhjemme, der har ry for at være blandt de bedste til at lære hestene piaffe

11.03.2018 / Dressur

Vi skal udvikle os sammen

Carina Cassøe Krüth og sin 15-årige dressurhest May-Day Graftebjerg har kun arbejdet sammen i et år, men de rider allerede Grand Prix til Hingstekåringen. Det handler om at blive bedre sammen.

11.03.2018 / Dressur

Hvad tænker dressurdommeren?

Everhorse.dk har sat en af Danmarks dygtigste dressurdommer Susanne Baarup Christensen stævne til en samtale om dansk dressur, vigtigheden i talentudvikling, og hvorfor at vi bare elsker dressur.

10.03.2018 / Dressur

Cathrine Dufour: Mine fans er fantastiske

Hele Danmarks dressurstjerne, Cathrine Dufour, besøger Hingstekåring, hvor hun smilende møder sine fans til autografskrivning og fotografering. Se Everhorse’ videointerview med Dufour, hvor hun fortæller om Dufour Club, og hvordan hun bruger sociale medier.

09.03.2018 / Dressur

Nanna Merrald: Man bliver aldrig færdig i dressur

Til Hingstekåringens gratis dressurclinic sponsoreret af Natalie Horse Care red Nanna Merrald blandt andet på banen og fremviste dressurens svære kunst. Under kyndig kommentering og vejledning af landstræner Dennis Fisker og dressurdommer Susanne Baarup Christensen blev publikum vidne til rytterens forvandling fra gummistøvler til polerede lakridestøvler.

28.02.2018 / Dressur

Amatørrytter red sin drømmehest helt til finalen

Der stod Andreas Helgstrand, Severo Jurado Lópes, Danial Bachmann Andersen – og adskillige lige så prominte navne på startlisten til 4-års klassen ved Dansk Ride Forbunds championatfinaler for ungheste på Blue Hors tilbage i midten af oktober sidste år. Og så stod der Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf

25.02.2018 / Dressur

Anne Grethe Törnblad & balletdanseren Marzog

Minitema:  I dag tager vi dig en tur med tilbage i tiden i vores lille serie om den fascinerende kür-disciplin. Omdrejningspunktet er et af de allerstørste stjernepar, når det kommer til at sætte dressurprogrammer sammen med musik: Anne Grethe Törnblad & balletdanseren Marzog