01.09.2018 / Arrangementer

Store Hestedag samler hesteverdenen

I denne weekend er Store Hestedag i fuld gang i Roskilde. Her er alle typer hestefolk og alle typer heste. Se flotte stemningsbilleder og video her.

25.08.2018 / Arrangementer

Sydbank SommerCamp: En unik ridelejr for alle

Deltagerne på Sydbank SommerCamp bliver udvalgt på baggrund af en indsendt video. Campen er for alle hesteinteresserede.

28.07.2018 / Arrangementer

DHE Træf: Lad dig inspirere

Fællesskab, vidensdeling og udvikling. Det er omdrejningspunktet for DHE Træf, som foregår i disse dage på Djursland. Et træf med foredrag, workshops og konkurrencer. Her vil de gerne samles om den faglige viden og den gode hestevelfærd.

24.07.2018 / Arrangementer

DHE Træf: Fællesskab og faglighed for alle hestefolk

Fællesskab, vidensdeling og udvikling. Det er nøgleordene til DHE Træf, som løber af stablen i denne uge. Programmet består blandt andet af foredrag, debat om fremtidens hovpleje og konkurrencer i agility og jordarbejde.

13.06.2018 / Arrangementer

Vejen til DM i dressur starter på Roskilde Dyrskue

Rosa har ambitioner om at starte DM, men har haft svært ved at styre sin nervøse og iltre pony ved stævner. I weekenden tog hun til Roskilde Dyrskue for at lave miljøtræning, og her fandt hun en workshop med jordarbejde, hvor hun fik nyttige redskaber til at få mere ro på Teddy.

11.06.2018 / Arrangementer

Stævneafvikling - det kræver overblik at få puslespillet til at gå op

Det er blot en måned siden Kallehavegaard afviklede et internationalt stævne i military. Et stævne klubben høstede stor ros for. I denne weekend var de "på den igen". Klubben afviklede C-stævne for heste og ponyer i spring. Men hvad er det der gør, at klubben ved Randers kommer i mål med at afvikle det ene store arrangement efter det andet - kun med hjælp fra frivillige hænder. Det prøver Ditte Bach Sørensen i denne artikel at give et svar på.

28.05.2018 / Arrangementer

Stævne til fordel for julemærkehjem - ”Min drøm er at det bliver et landsdækkende arrangement”

Tommy Nielsen, som er formand for Langagergaard i Varde, har haft et travlt forår, hvor han har arbejdet på at skabe et helt nyt velgørenhedskoncept, som skal støtte udsatte børn og unge. Konceptet hedder ”Rid Med Hjertet”

26.05.2018 / Arrangementer

Championatstævne i Ringsted Sports Rideklub

Ringsted sportsridekluber afvikler d. 16-17 juni championater samt kvalifikation til Falsterbo Horseshow.

18.05.2018 / Arrangementer

Equitour; Hvis vi formår at pleje bredden, løfter vi niveauet for dansk ridesport

I næste uge slår man dørene op for mere end 300 ryttere, 550 heste der skal dyste om en samlet præmiesum på mere end 2 millioner. Det lyder stort og det lyder elitært. MEN - Equitor er meget mere end dyre heste og jagten på pengepræmier. Det er også et ønske om at talentudvikle i dansk ridesport.

09.05.2018 / Arrangementer

Equitour afvikles efter planen

Herhjemme og i udlandet har der de seneste uger været konstateret udbrud af herpesvirus. Arrangørerne bag Equitour Aalborg har fulgt udviklingen tæt, og i samråd med fagfolk besluttet at afvikle det internationale stævne i Uggerhalne som planlagt fra den 23. – 27. maj. Dette sker selvfølgelig under forudsætning af, at situationen er stabiliseret, og der ikke sker større, samlede udbrud i Danmark

21.04.2018 / Arrangementer

Equitour er lige rundt om hjørnet

Igen i år inviterer Equitour Aalborg sponsored by ECCO til international dressur og springning med holdkonkurrencer samt et væld af oplevelser for hele familien. Og så kan man i år få pulsen op på hele to auktioner – én for topføl og én for specialbiler. 

12.04.2018 / Arrangementer

Hestearrangementer i weekenden

Det er blevet torsdag, og dermed tid til at tage et kig på, hvilke arrangementer der er mulighed for at besøge, hvis din weekend skal være i hestens tegn.

06.04.2018 / Arrangementer

Skal du til islænderfest i Herning denne weekend??

Verdens største indendørs ovalbane. Gode tilbud og alt det nye udstyr du kan drømme om. Spændende foredrag om bl.a. skoningteknikker, rideruter i naturen og hvordan du kommer dig over din rideangst.  Og ikke mindst - lækre ismuler i lange baner og ridning i verdensklasse. Whats not to like?!

05.04.2018 / Arrangementer

Weekendarrangementer for os hestetosser

Der er forår i luften, og ved du endnu ikke, hvad du skal få weekenden til at gå med, så giver vi her et par fif til weekendaktiviteter i det danske land, der involverer de skønne hypser. 

22.01.2018 / Arrangementer

Equitour Aalborg titelsponsor for Elevskole Cuppen

Finalen i den nye elevskolecup skal afgøres den 25. og 26. maj, og det bliver Helgstrand Academy i Uggerhalne, der kommer til at lægge baner til. Det sikrer et samarbejde mellem den internationale stævnearrangør Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund.

21.01.2018 / Arrangementer

'Cirkusprinsesse': Mine heste skal være glade

Mød Charmaine Berdino, som har cirkus i blodet og heste på hjernen

19.12.2017 / Arrangementer

Fuldt hus til julehygge og hingstefremvisning på Blue Hors

Der var fuldt hus og god stemning, da Blue Hors tirsdag den 19. december inviterede til julehygge og hingstefremvisning.

30.11.2017 / Arrangementer

Sneakpeak på Helgstands nye hingstekollektion

For andet år i træk afholdte Helgstrand Dressage i aftes et eksklusivt julearrangement med hingstefremvisning og smykkelancering.

30.11.2017 / Arrangementer

Dansk World Cup premiere

Sheena Bendixen bliver første dansker i voltigeringens World Cup, mens Dufour og Zibrandtsen rider om millioner i Saab Top 10 og flere dressur- og springryttere er spredt i Europa samtidig med Baltic Cup på Vilhelmsborg.

29.11.2017 / Arrangementer

Ta’ en tur til Stockholm og se Dufour gentage sucessen fra Herning!

Der er lagt op til et brag af en hestefest når Sweden International Horse Show bliver afholdt her i weekenden. Showet har 25-års jubilæum og byder på noget for hele familien, hvad enten du er til spring, dressur eller noget helt tredje. Desuden byder stævnet på en 10.000 kvm stor messe inde i Friends Arena med shopping, stalde og levende stande.

26.11.2017 / Arrangementer

Inspirerende dressurclinic satte springrytterne på (over)arbejde

Hvordan kan en dressurclinic have relevans for springrytterne hos Firkløverets Springakademi? Det var en opgave, som Nanna Merrald løste til fulde ved lørdagens clinic hos Firkløverets Springakademi på Barthahus.

25.11.2017 / Arrangementer

Luksus læredag om avl og sport hos HP

Nyt tiltag hos HP Horses satte fokus på, at avl og sport hænger sammen. Omkring 300 mennesker havde fundet vej til Hillerød for at deltage i en spændende clinic om, hvordan dressuravl og dressursport hænger sammen.

25.10.2017 / Arrangementer

18.000 gæstede World Cup

Tilfredshed over hele linien efter en forrygende debut på World Cup stævnet i dressur i Herning.

19.10.2017 / Arrangementer

Dansk-Irsk sejr og liveinterview

Danskavlet hest med irsk rytter sejrer netop som Everhorse & Zibrasport går i luften med første udgave af Riders Corner under World Cup Herning.

18.10.2017 / Arrangementer

World Cup Herning åbner dørene i dag

I dag begynder World Cup Herning! Der er springning på programmet fra i eftermiddag. Resten af ugen står den på international spring og dressur af høj klasse. Kan du ikke selv være der, er der mulighed for at følge med både på DR og på Zibra.

17.10.2017 / Arrangementer

Mød sølvpigerne i Herning

World Cup Herning i Jyske Bank Boxen i dagene den 18.-22. oktober nærmer sig med hastige skridt, og hvis du ikke har hørt det, så er lørdag noget helt specielt i Boxen, hvor du blandt andet kan få en sludder med dressur-sølv pigerne fra Herning.

14.10.2017 / Arrangementer

Følg med Daniel Bachmann rundt på Blue Hors til hest (video)

Er Daniel Bachmann landets mest privilegerede dressurrytter? Det er han selv inde på i denne sidste appetitvækker før World Cup Herning 2017

13.10.2017 / Arrangementer

Everhorse sender live fra championatsfinalerne

Everhorse har ryttere og andre gode hestefolk i studiet på Blue Hors under weekendens afgørende finaler i unghestechampionaterne 2017.

13.10.2017 / Arrangementer

Rikke Haastrup om at blive valgt fra til EM (video)

Find ud af, hvad der kan tricke professionel springrytter og indendørs danmarksmester, Rikke Haastrup, i vores tredje appetitvækker frem mod World Cup Herning.

12.10.2017 / Arrangementer

Stjernespækket felt klar til World Cup Herning

Werth, Kittel, Silfvén, Cornelissen, Dufour... Der er dressurstjerne nok at se på, når Boxen byder på World Cup dressur i næste uge.