Forskning afslører at heste kan bede mennesker om hjælp

16.05.2018 / Forskning
Hvis hesten møder en vanskelig situation, som den ikke selv kan løse, er den i stand til at bede sit menneske om hjælp. Det viser forskning fra professor Shinya Yamamoto og Monamie Ringhofer, Kobe University Graduate School of Intercultural Studies

Seneste nyheder fra everhorse

03.05.2018 / Forskning

Forskningsnyt: Ridning stopper børn og unge fra at begynde at ryge

Ny forskning viser nu, at børn og unge afholder sig fra at begynde og ryge, når de har interessante fritidsaktivitetet. Ridning er en af de aktiviteter, som virkelig er effektiv i kampen mod at børn og unge dropper at starte med de usunde røgpinde

30.04.2018 / Forskning

Forskning: Hesten husker dit humør

Det kan betale sig at smile, når du går i stalden. Ikke blot fordi det er dejligt at være sammen med hesten, men i høj grad også fordi et nyt studie viser, at hesten husker, hvorvidt du var glad eller sur, sidste gang den så dig! 

17.04.2018 / Forskning

Ny database kan samle alle hestens sundhedsoplysninger

Et svensk pilotprojekt har gennem de sidste 18 måneder arbejdet på at udvikle et system der gør det muligt for praktiserende dyrlæger at gøre hestens journal tilgængelig i et samlet databasesystem.  I Danmark eksisterer ikke et lignende værktøj, men flere fagfolk påpeger, at et sådan værktøj kan være til fordel for både fagfolk og den helt almindelige rytter. 

28.03.2018 / Forskning

Har du ondt lille hest?

Forskning afslører nu, om hesten har smerter. Netop oversete smerter er et stort problem for heste og deres ejere, som kan havne i triste situationer, hvor hesten må aflives, fordi skader opdages for sent.

Seneste Everhorse TV udsendelser

1.35
Camilla Stormont træningsvideo
Træning · 06. May
2.03
Badminton Horse Trials - Hilsen fra Hanne Wind Ramsgaard
Military · 05. May
0.35
Kumlegaard westerncenter kæmper for western i Danmark
Western · 13. March
1.22
Tina Dufour fra Horsegroom Denmark har glæden ved grooming
· 10. March