news_image
Så er det alvor - Isabell Werth sætter Danmarksmester Dufour på favoritkortet i Aachen (FOTO: everhorsephoto.com/T. Bisgaard)

Werth sætter Dufour blandt favoritterne i Aachen

 12.07.2017

Verdensetteren Isabell Werth nævner Dufour som en af tre skarpe konkurrenter næste uge i Aachen

Verdensetteren og storfavoritten Isabell Werth har både Weihegold og Emilio med til Aachen i næste uge. Ifølge en video på CHIO Aachens youtube kanal, er begge heste fit, og hun glæder sig til det store stævne, hvor hun også oplever forventningerne som kæmpe store, og fremhæver samtidig tre konkurrenter, der vil gøre deres bedste for at komme til tops:
”Der er naturligvis høje forventninger fra alle sider, også fra mig selv – men alting kan jo hurtigt ændre sig. Jeg ved at mine kollegaer og konkurrenter Laura Graves og Cathrine Dufour begge er særdeles stærke og ’Sharp to win’, og nu må vi se hvordan vi kan modstå presset. Sønke Rothenberger er også i topform, vi vil i hvert tilfælde se fantastisk spændende sport i Aachen,” siger Isabell Werth i interviewet.

CHIO Aachen

Se interviewet med Isabell Werth herunder:

 


Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.