news_image
Cathrine Dufour er inviteret til Sverige i et nyt koncept udtænkt af Patrik Kittel. (FOTO: everhorsephoto.com/T. Bisgaard)

Werth sætter Dufour blandt favoritterne i Aachen

 12.07.2017

Verdensetteren Isabell Werth nævner Dufour som en af tre skarpe konkurrenter næste uge i Aachen

Verdensetteren og storfavoritten Isabell Werth har både Weihegold og Emilio med til Aachen i næste uge. Ifølge en video på CHIO Aachens youtube kanal, er begge heste fit, og hun glæder sig til det store stævne, hvor hun også oplever forventningerne som kæmpe store, og fremhæver samtidig tre konkurrenter, der vil gøre deres bedste for at komme til tops:
”Der er naturligvis høje forventninger fra alle sider, også fra mig selv – men alting kan jo hurtigt ændre sig. Jeg ved at mine kollegaer og konkurrenter Laura Graves og Cathrine Dufour begge er særdeles stærke og ’Sharp to win’, og nu må vi se hvordan vi kan modstå presset. Sønke Rothenberger er også i topform, vi vil i hvert tilfælde se fantastisk spændende sport i Aachen,” siger Isabell Werth i interviewet.

CHIO Aachen

Se interviewet med Isabell Werth herunder:

 


Grand Prix-rytter Anna-Katharina Lüttgen omkommet

Den tyske Grand Prix-rytter Anna-Katharina Lüttgen og hendes mand Alexis Steinert er tragisk omkommet i en flyulykke i Tanzania i onsdags, den 15. november.
17.11.2017     Andet

Rideinstruktøruddannelse fra BBH rykker ind på Vilhelmsborg

Instruktøruddannelsen fra Blue Berry Hill rykker ind i de fantastiske rammer på Vilhelmsborg.
17.11.2017     Andet

Helten og skurken Leif Törnblad

Det rejste en del debat, da Leif Törnblad i et interview snakkede med om træningsmetoder, forskellen på spændt og let dressur. Det faldt hollænderne for brystet og nu er Leif Törnblad midlertidigt suspenderet som international 5* dressurdommer – og debatten fortsætter.
16.11.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.