news_image
Cathrine Dufour er inviteret til Sverige i et nyt koncept udtænkt af Patrik Kittel. (FOTO: everhorsephoto.com/T. Bisgaard)

Werth sætter Dufour blandt favoritterne i Aachen

 12.07.2017

Verdensetteren Isabell Werth nævner Dufour som en af tre skarpe konkurrenter næste uge i Aachen

Verdensetteren og storfavoritten Isabell Werth har både Weihegold og Emilio med til Aachen i næste uge. Ifølge en video på CHIO Aachens youtube kanal, er begge heste fit, og hun glæder sig til det store stævne, hvor hun også oplever forventningerne som kæmpe store, og fremhæver samtidig tre konkurrenter, der vil gøre deres bedste for at komme til tops:
”Der er naturligvis høje forventninger fra alle sider, også fra mig selv – men alting kan jo hurtigt ændre sig. Jeg ved at mine kollegaer og konkurrenter Laura Graves og Cathrine Dufour begge er særdeles stærke og ’Sharp to win’, og nu må vi se hvordan vi kan modstå presset. Sønke Rothenberger er også i topform, vi vil i hvert tilfælde se fantastisk spændende sport i Aachen,” siger Isabell Werth i interviewet.

CHIO Aachen

Se interviewet med Isabell Werth herunder:

 


Overvejer du at få føl?

Hvis du har tanker om at sætte din ridehest i fol i år, vil vi gerne i kontakt med dig.
23.01.2018     Avl

Equitour Aalborg titelsponsor for Elevskole Cuppen

Finalen i den nye elevskolecup skal afgøres den 25. og 26. maj, og det bliver Helgstrand Academy i Uggerhalne, der kommer til at lægge baner til. Det sikrer et samarbejde mellem den internationale stævnearrangør Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund.
22.01.2018     Arrangementer

Fantastisk farvel til fantastiske Taloubet Z i Leipzig

Den 18-årige superhingst, Taloubet Z, sluttede søndag sin karriere af med en sejr i World Cup-afdelingen i Leipzig, Tyskland.
21.01.2018     Springning

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.