news_image
Cathrine Dufour er inviteret til Sverige i et nyt koncept udtænkt af Patrik Kittel. (FOTO: everhorsephoto.com/T. Bisgaard)

Werth sætter Dufour blandt favoritterne i Aachen

 12.07.2017

Verdensetteren Isabell Werth nævner Dufour som en af tre skarpe konkurrenter næste uge i Aachen

Verdensetteren og storfavoritten Isabell Werth har både Weihegold og Emilio med til Aachen i næste uge. Ifølge en video på CHIO Aachens youtube kanal, er begge heste fit, og hun glæder sig til det store stævne, hvor hun også oplever forventningerne som kæmpe store, og fremhæver samtidig tre konkurrenter, der vil gøre deres bedste for at komme til tops:
”Der er naturligvis høje forventninger fra alle sider, også fra mig selv – men alting kan jo hurtigt ændre sig. Jeg ved at mine kollegaer og konkurrenter Laura Graves og Cathrine Dufour begge er særdeles stærke og ’Sharp to win’, og nu må vi se hvordan vi kan modstå presset. Sønke Rothenberger er også i topform, vi vil i hvert tilfælde se fantastisk spændende sport i Aachen,” siger Isabell Werth i interviewet.

CHIO Aachen

Se interviewet med Isabell Werth herunder:

 


Hvad kan du opleve til World Cup Herning

Når Boxen slår dørene op for World Cup Herning i uge 42, er det en event, der byder på noget for enhver smag.
26.09.2017     Arrangementer

Verdens længste ridesti åbnes i Canada

En ridesti på 15.000 miles, dvs ca 24.000 km, bliver verdens længste.
25.09.2017     Aktuelt

Fendi Ask er verdens 5. bedste 6-års hest!

Karen Møller Rohde og Fendi Ask (Favorit Ask/Carthago) satte trumf på søndag med den 3. og 4. fejlfri runde under UVM i Zangersheide, Belgien.
24.09.2017     Springning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.