news_image
Ung I DV til Hingstekåringen i Herning.

Sommersjov & læring med Ung i DV

 13.02.2018

Der er masser af faglighed, sjov og hygge, når Ung i Dansk Varmblod igen afholder sommerlejr på Vilhelmsborg. I 2018 løber arrangementet af stablen fra lørdag d. 30. juni til og med onsdag d. 4. juli

Mai Søegaard Espersen

DV’s sommerlejr er en årlig begivenhed, hvor du har mulighed for tilbringe fire dage på at blive klogere på dig selv og din hest sammen med andre unge ryttere.

Dagene er fyldt med undervisning og faglige input, men derudover er der også masser af tid til hygge. Der vil være rundbold, grillaften og højdespringning uden hest – og så vil der også være tid til at ride ud og nyde den fantastiske natur i området omkring Vilhelmsborg.

Du medbringer din egen pony eller hest og får undervisning i enten spring eller dressur. Igen i år er det den erfarne Anemette Holm Petersen fra AT Dressage, der tager sig af dressurundervisningen, mens Grand Prix-rytteren Johnny Hansen underviser springrytterne.

Arrangementet er for alle uanset niveau, men der er fortrinsret for ryttere under 25 år, da de fire dage er tilrettelagt af Ung i Dansk Varmblod.

Udover rideundervisningen, der fylder tre af de fire dage, ridelejren varer, er det også planlagt en wellnessdag for hestene, hvor en hestemassør kommer forbi.

Tilmeld dig og læs mere om arrangementet på Dansk Varmblods hjemmeside her
Vær sikker på hesteryg i trafikken

Der sker årligt ca. 130 rideulykker i trafikken, hvoraf omkring 25 involverer andre trafikanter. Derfor har Rådet for Større Færdselssikkerhed, Dansk Ride Forbund og Dansk Islandshesteforening i fællesskab har udarbejdet en sikkerhedskampagne, der har fokus på ryttere, der færdes i trafikken
19.02.2018     Aktuelt

Minitema: Kürens historie

I første del af vores minitema, Den gode kür fortalte vi forleden om, hvad det egentlig er, der fascinerer os ved disciplinen, der blot bliver mere og mere populær. I dag - i anden del af serien - kan du læse mere om, hvordan kür blev opfattet, da den blev introduceret ved den første World Cup-serie i dressur i 1985
18.02.2018    

Verdens nummer 1 skadet efter fald

Springrytter Kent Farrington, der netop nu er verdensranglistens nummer et, har fået en alvorlig benskade efter et fald under eventet Winter Equestrian Festival (WEF) i Palm Beach, USA.
16.02.2018     Aktuelt

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.