news_image
Søren Wind og Rock'n Roll vandt årets første 4-års dressurkvalifikation i Dansk Ride Forbunds unghestechampionat powered by Pavo & Everhorse (FOTO: everhorsephoto.com)

Søren Wind vinder championatspremiere

 10.06.2017

Dansk Ride Forbunds unghestechampionater 2017 havde lørdag premiere i Billund med 4-års dressur sejr til Søren Wind.

Billund Sports Rideklub er denne weekend vært for et C-stævne med sæsonens første kvalifikationer til Dansk Ride Forbunds unghestechampionater powered by Pavo & Everhorse.
De første heste der skulle til bedømmelse var de 4-års dressurheste, som i år bedømmes efter et nyt koncept, hvor der er to ekvipager på banen ad gangen og sammen rider et lille program, som råbes op af dommerne.
I premieren på en solskins-dag i LEGO hjembyen var det Søren Wind og Rock’N Roll (e. Rock Forever/Sir Donnerhall I) fra Helgstrand Dressage, som sikrede sig en komfortabel sejr og en billet direkte til finalen på Blue Hors i uge 41.
Den imponerende og velfungerende Rock’N Roll scorede 8,52 p, mens nr. 2 ML’s Zeline (Blue Hors Zack/Lorentin II) redet af Søren Winds kollega hos Helgstrand, Kenneth Damgaard, scorede 7,94. Samme karakter blev givet til Marie Witt Poulsen og Tailormade Freddie (Fürst Romancier/Benneton Dream) fra Tailormade Horses.
Søndag rides flere championatsklasser i Billund. På dressurbanerne er det 5-, 6- og 7-års heste, mens det på springbanen er alle tre årgange 4 til 6 år.

Resultat af årets første 4-års dressur kvalifikation

Tider og startlister i BISHimlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.