news_image
Søren Wind og Rock'n Roll vandt årets første 4-års dressurkvalifikation i Dansk Ride Forbunds unghestechampionat powered by Pavo & Everhorse (FOTO: everhorsephoto.com)

Søren Wind vinder championatspremiere

 10.06.2017

Dansk Ride Forbunds unghestechampionater 2017 havde lørdag premiere i Billund med 4-års dressur sejr til Søren Wind.

Billund Sports Rideklub er denne weekend vært for et C-stævne med sæsonens første kvalifikationer til Dansk Ride Forbunds unghestechampionater powered by Pavo & Everhorse.
De første heste der skulle til bedømmelse var de 4-års dressurheste, som i år bedømmes efter et nyt koncept, hvor der er to ekvipager på banen ad gangen og sammen rider et lille program, som råbes op af dommerne.
I premieren på en solskins-dag i LEGO hjembyen var det Søren Wind og Rock’N Roll (e. Rock Forever/Sir Donnerhall I) fra Helgstrand Dressage, som sikrede sig en komfortabel sejr og en billet direkte til finalen på Blue Hors i uge 41.
Den imponerende og velfungerende Rock’N Roll scorede 8,52 p, mens nr. 2 ML’s Zeline (Blue Hors Zack/Lorentin II) redet af Søren Winds kollega hos Helgstrand, Kenneth Damgaard, scorede 7,94. Samme karakter blev givet til Marie Witt Poulsen og Tailormade Freddie (Fürst Romancier/Benneton Dream) fra Tailormade Horses.
Søndag rides flere championatsklasser i Billund. På dressurbanerne er det 5-, 6- og 7-års heste, mens det på springbanen er alle tre årgange 4 til 6 år.

Resultat af årets første 4-års dressur kvalifikation

Tider og startlister i BISNæsebåndsreglen skrevet ind i reglementet

Der mangler endnu tilbagemelding fra møde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Rideinstruktør Forening, men næsebåndsreglen er skrevet ind i DRFs Fællesbestemmelser, der gælder for 2018, og sanktionerne er næsten klare.
16.12.2017     Aktuelt

Kittel topper spændende World Cup i London

Patrik Kittel tager sæsonens første vesteuropæiske World Cup sejr og Zonik må 'nøjes' med 3. pladsen i London.
13.12.2017     Dressur

Vilhelmsborg affyringsrampe for 38 hingste

Grand Galaxy Win dominerede dressurafstamningen ved dagens forbesigtigelse på Vihelmsborg, hvor 38 hingste blev udtaget til hingstekåringen i Herning. Forbesigtigelserne leverer således 46 hingste, som suppleres med eventuelle indkøb i udlandet.
13.12.2017     Avl

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.