news_image
Søren Wind og Rock'n Roll vandt årets første 4-års dressurkvalifikation i Dansk Ride Forbunds unghestechampionat powered by Pavo & Everhorse (FOTO: everhorsephoto.com)

Søren Wind vinder championatspremiere

 10.06.2017

Dansk Ride Forbunds unghestechampionater 2017 havde lørdag premiere i Billund med 4-års dressur sejr til Søren Wind.

Billund Sports Rideklub er denne weekend vært for et C-stævne med sæsonens første kvalifikationer til Dansk Ride Forbunds unghestechampionater powered by Pavo & Everhorse.
De første heste der skulle til bedømmelse var de 4-års dressurheste, som i år bedømmes efter et nyt koncept, hvor der er to ekvipager på banen ad gangen og sammen rider et lille program, som råbes op af dommerne.
I premieren på en solskins-dag i LEGO hjembyen var det Søren Wind og Rock’N Roll (e. Rock Forever/Sir Donnerhall I) fra Helgstrand Dressage, som sikrede sig en komfortabel sejr og en billet direkte til finalen på Blue Hors i uge 41.
Den imponerende og velfungerende Rock’N Roll scorede 8,52 p, mens nr. 2 ML’s Zeline (Blue Hors Zack/Lorentin II) redet af Søren Winds kollega hos Helgstrand, Kenneth Damgaard, scorede 7,94. Samme karakter blev givet til Marie Witt Poulsen og Tailormade Freddie (Fürst Romancier/Benneton Dream) fra Tailormade Horses.
Søndag rides flere championatsklasser i Billund. På dressurbanerne er det 5-, 6- og 7-års heste, mens det på springbanen er alle tre årgange 4 til 6 år.

Resultat af årets første 4-års dressur kvalifikation

Tider og startlister i BISFire på stribe til Kasprzak

Anna Kasprzak vinder Grand Prix og tager dermed fire på stribe i CDI2* stor og lille tur.
21.10.2017     Dressur

Kasprzak vinder første dressurklasse i Herning

Anna Kasprzak vinder Prix St Georg i Herning på sin 8-årige svenske varmblodsvallak, som dermed tager sin 4 internationale sejr i træk.
19.10.2017     Dressur

World Cup Herning åbner dørene i dag

I dag begynder World Cup Herning! Der er springning på programmet fra i eftermiddag. Resten af ugen står den på international spring og dressur af høj klasse. Kan du ikke selv være der, er der mulighed for at følge med både på DR og på Zibra.
18.10.2017     Arrangementer

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.