news_image
arkivfoto: FEI/Dirk Caremans

Rosengold OLD aflivet efter fragt uheld

 06.12.2017

Rosengold pådrog sig massiv skade, da han faldt i sin transportbox, da flyet landede. Han blev afsendt i en dobbeltbox.

Af Sofie Møller Jensen


"Det har været helt forfærdeligt," fortalte Amanda til Eurodressage. "Rosengold faldt to gange i flyet og var stærkt ataksisk(usikker, tumlende gang), da han ankom til karantænen i Melbourne. Efter diagnostiske tests fandt de, at han havde svær rygmarvskompression, som i sidste ende blev årsagen til hans død. Det var så forfærdeligt. Han var sådan en dejlig hingst med et stort hjerte og upåklagelig arbejdsetik. Det er så trist og jeg er ødelagt. "

 

Rosengold OLD efter Rohdiamant x Diamond Hit x Ex Libris og blev opdrættet af Silvia Gering. Han blev licenseret i Vechta i 2008 og aflagde 30-dags test i Schlieckau i december 2009, hvor han scorede 7,77 point. Han konkurrerede kun meget lidt i sin karriere.


Australske Grand Prix-rytter Amanda Shoobridge overtog den mørkebrune avlshingst fra Heinz Ahlers i august 2017 og havde planlagt at have ham på Stutteri Revelwood i Australien og konkurrere med ham på Grand Prix-niveau.

 

Kilde: Eurodressage
Landsdelsfinalerne bliver en del af Landsskuet i Herning 2018

Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere - og tilskuere. Aktiviteterne skal give klubånd, styrke samspillet mellem hest og rytter samt sikre en korrekt grunduddannelse. I 2018 byder vi for første gang på to landsdelsfinaler, og finalerne vest for Storebælt bliver den 5. – 7. juli en del af det traditionsrige Landsskuet i Herning.
15.12.2017     Andet

Kirk Arabians lukker ned

Signe og Thomas Kirk Kristiansen lukker araberstutteriet Kirk Arabians for at få tid til andre gøremål.
14.12.2017     Avl

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.