news_image
Foto af Morten Fiil

Militarysporten har mistet et stort ikon

 14.07.2017

Militarysporten har mistet et stort ikon

Af Louise Hededam

79-årige Johan Iversen har redet sit sidste terrænspring – i dag sov han ind på hospitalet efter en hjerneblødning.
Johan Iversen vil altid stå for os som en stor og væsentlig del af militaryverdenen. Man kunne ALTID regne med et smil fra Johan og hans nu efterladte kone, Annelise. Nye ryttere i sporten lærte hurtigt den ’gamle’ mand, der vippede alle konkurrenterne af banen, at kende. Historierne om hans mange styrt hang også ofte sammen med historierne om hans mange bedrifter. Jeg har ikke tal på, hvor mange mesterskaber Johan Iversen har redet, men vi er mange, der husker, hvor rørende det var, at han som 69-årig i 2007 blev Danmarksmester på Skaarup Overgård. Den seneste vinter har været hård for Johan Iversen, som har kæmpet med helbredet. Alligevel har vi set ham galopere ud af startboksen flere gange i denne sæson – i let sæde og med blikket fokuseret på spring nr. 1.

Johan Iversen vil blive husket med respekt som den rytter, vi alle gerne vil være. Vores tanker går til Annelise og de øvrige efterladte ❤
Rideinstruktøruddannelse fra BBH rykker ind på Vilhelmsborg

Instruktøruddannelsen fra Blue Berry Hill rykker ind i de fantastiske rammer på Vilhelmsborg.
17.11.2017     Andet

Katrinelund-rytter fik hurtig hjælp efter spark

En gang imellem kan man ønske at bo tæt på sygehuset - sådan var det også på Katrinelund tirsdag, da en rytter blev sparket, men i løbet af 2 minutter stod lokale akuthjælpere klar og det hele endte lykkeligt.
16.11.2017     Aktuelt

Helten og skurken Leif Törnblad

Det rejste en del debat, da Leif Törnblad i et interview snakkede med om træningsmetoder, forskellen på spændt og let dressur. Det faldt hollænderne for brystet og nu er Leif Törnblad midlertidigt suspenderet som international 5* dressurdommer – og debatten fortsætter.
16.11.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.