news_image
Foto af Morten Fiil

Militarysporten har mistet et stort ikon

 14.07.2017

Militarysporten har mistet et stort ikon

Af Louise Hededam

79-årige Johan Iversen har redet sit sidste terrænspring – i dag sov han ind på hospitalet efter en hjerneblødning.
Johan Iversen vil altid stå for os som en stor og væsentlig del af militaryverdenen. Man kunne ALTID regne med et smil fra Johan og hans nu efterladte kone, Annelise. Nye ryttere i sporten lærte hurtigt den ’gamle’ mand, der vippede alle konkurrenterne af banen, at kende. Historierne om hans mange styrt hang også ofte sammen med historierne om hans mange bedrifter. Jeg har ikke tal på, hvor mange mesterskaber Johan Iversen har redet, men vi er mange, der husker, hvor rørende det var, at han som 69-årig i 2007 blev Danmarksmester på Skaarup Overgård. Den seneste vinter har været hård for Johan Iversen, som har kæmpet med helbredet. Alligevel har vi set ham galopere ud af startboksen flere gange i denne sæson – i let sæde og med blikket fokuseret på spring nr. 1.

Johan Iversen vil blive husket med respekt som den rytter, vi alle gerne vil være. Vores tanker går til Annelise og de øvrige efterladte ❤
Overvejer du at få føl?

Hvis du har tanker om at sætte din ridehest i fol i år, vil vi gerne i kontakt med dig.
23.01.2018     Avl

Fantastisk farvel til fantastiske Taloubet Z i Leipzig

Den 18-årige superhingst, Taloubet Z, sluttede søndag sin karriere af med en sejr i World Cup-afdelingen i Leipzig, Tyskland.
21.01.2018     Springning

'Cirkusprinsesse': Mine heste skal være glade

Mød Charmaine Berdino, som har cirkus i blodet og heste på hjernen
21.01.2018     Arrangementer

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.