news_image
Foto af Morten Fiil

Militarysporten har mistet et stort ikon

 14.07.2017

Militarysporten har mistet et stort ikon

Af Louise Hededam

79-årige Johan Iversen har redet sit sidste terrænspring – i dag sov han ind på hospitalet efter en hjerneblødning.
Johan Iversen vil altid stå for os som en stor og væsentlig del af militaryverdenen. Man kunne ALTID regne med et smil fra Johan og hans nu efterladte kone, Annelise. Nye ryttere i sporten lærte hurtigt den ’gamle’ mand, der vippede alle konkurrenterne af banen, at kende. Historierne om hans mange styrt hang også ofte sammen med historierne om hans mange bedrifter. Jeg har ikke tal på, hvor mange mesterskaber Johan Iversen har redet, men vi er mange, der husker, hvor rørende det var, at han som 69-årig i 2007 blev Danmarksmester på Skaarup Overgård. Den seneste vinter har været hård for Johan Iversen, som har kæmpet med helbredet. Alligevel har vi set ham galopere ud af startboksen flere gange i denne sæson – i let sæde og med blikket fokuseret på spring nr. 1.

Johan Iversen vil blive husket med respekt som den rytter, vi alle gerne vil være. Vores tanker går til Annelise og de øvrige efterladte ❤
Stor interesse for mere rideturisme i Danmark

Ved en konference i Hillerød fredag blev mulighederne for mere rideturisme i Danmark diskuteret.
25.09.2017     Aktuelt

Verdens længste ridesti åbnes i Canada

En ridesti på 15.000 miles, dvs ca 24.000 km, bliver verdens længste.
25.09.2017     Aktuelt

Fransk rytter omkommer i styrt

Den franske rytter, Maxime Debost, omkom lørdag under et militarystævne i Frankrig. Han efterlader sig sin kæreste og søn.
24.09.2017     Military

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.