news_image
Foto af Morten Fiil

Militarysporten har mistet et stort ikon

 14.07.2017

Militarysporten har mistet et stort ikon

Af Louise Hededam

79-årige Johan Iversen har redet sit sidste terrænspring – i dag sov han ind på hospitalet efter en hjerneblødning.
Johan Iversen vil altid stå for os som en stor og væsentlig del af militaryverdenen. Man kunne ALTID regne med et smil fra Johan og hans nu efterladte kone, Annelise. Nye ryttere i sporten lærte hurtigt den ’gamle’ mand, der vippede alle konkurrenterne af banen, at kende. Historierne om hans mange styrt hang også ofte sammen med historierne om hans mange bedrifter. Jeg har ikke tal på, hvor mange mesterskaber Johan Iversen har redet, men vi er mange, der husker, hvor rørende det var, at han som 69-årig i 2007 blev Danmarksmester på Skaarup Overgård. Den seneste vinter har været hård for Johan Iversen, som har kæmpet med helbredet. Alligevel har vi set ham galopere ud af startboksen flere gange i denne sæson – i let sæde og med blikket fokuseret på spring nr. 1.

Johan Iversen vil blive husket med respekt som den rytter, vi alle gerne vil være. Vores tanker går til Annelise og de øvrige efterladte ❤
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.