news_image
Det er lige nu militaryrytterne, der rider flest point hjem til 100 års-turneringen. Foto: Jimmy Leen Friis

Militaryklubberne fører i kampen om en Ifor Williams-trailer

 10.08.2017

 

Af Louise Hededam

Det er Klithuse Military Klub, der fører i Dansk Ride Forbunds 100 års-turnering, som er sponsoreret af Ifor Williams og HesteMagasinet – Everhorse. Klubben har ved seneste optælling 800 point, som primært er hentet i military, hvor et gennemført ridt i en pointgivende klasse udløser 10 point. Ishøj Sportsrideklub har 780 point i konkurrencen, og her er det faktisk TREC-rytterne, der har redet flest point hjem, nemlig 340. Som nr. 3 på listen ligger Haslev Køre- og Rideforening, som har 730 point – heraf er de 630 point hentet i military.

 

Alsidighedens tabel

 

Hjortespring Rideklub på en 8. plads har hentet point hjem i alle discipliner foruden voltigering. Det er lige nu ikke lykkedes en eneste klub at hente point hjem i samtlige discipliner, men der er tid nok til at nå det, da konkurrencen løber til september måned.

 

Du kan følge med i stillingen her: http://www.100aar.rideforbund.dk/wp-content/uploads/2017/02/Se-her-8.pdf
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.