news_image
Det er lige nu militaryrytterne, der rider flest point hjem til 100 års-turneringen. Foto: Jimmy Leen Friis

Militaryklubberne fører i kampen om en Ifor Williams-trailer

 10.08.2017

 

Af Louise Hededam

Det er Klithuse Military Klub, der fører i Dansk Ride Forbunds 100 års-turnering, som er sponsoreret af Ifor Williams og HesteMagasinet – Everhorse. Klubben har ved seneste optælling 800 point, som primært er hentet i military, hvor et gennemført ridt i en pointgivende klasse udløser 10 point. Ishøj Sportsrideklub har 780 point i konkurrencen, og her er det faktisk TREC-rytterne, der har redet flest point hjem, nemlig 340. Som nr. 3 på listen ligger Haslev Køre- og Rideforening, som har 730 point – heraf er de 630 point hentet i military.

 

Alsidighedens tabel

 

Hjortespring Rideklub på en 8. plads har hentet point hjem i alle discipliner foruden voltigering. Det er lige nu ikke lykkedes en eneste klub at hente point hjem i samtlige discipliner, men der er tid nok til at nå det, da konkurrencen løber til september måned.

 

Du kan følge med i stillingen her: http://www.100aar.rideforbund.dk/wp-content/uploads/2017/02/Se-her-8.pdf
Kirk Arabians lukker ned

Signe og Thomas Kirk Kristiansen lukker araberstutteriet Kirk Arabians for at få tid til andre gøremål.
14.12.2017     Avl

Vilhelmsborg affyringsrampe for 38 hingste

Grand Galaxy Win dominerede dressurafstamningen ved dagens forbesigtigelse på Vihelmsborg, hvor 38 hingste blev udtaget til hingstekåringen i Herning. Forbesigtigelserne leverer således 46 hingste, som suppleres med eventuelle indkøb i udlandet.
13.12.2017     Avl

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.