news_image
Lonnie Nordstedt

Michael Søgaards Grand Prix hest Gallardo V solgt til Schweiz,

 07.12.2017

Af Anja du Toit

Grand Prix hesten Gallardo V – ejet, uddannet og redet af beridder Michael Søgaard, solgt til Schweizisk investor, som allerede ejede en del af hesten,

Michael Søgaard købte Gallardo som føl hos Iben Leere Kamp i 2004 og fortæller i sit opslag at han var fuldstændig sikker i sin sag om at købe, da han så føllet første gang… ”et valg jeg aldrig har fortrudt” siger Michael. Under Michaels kyndige uddannelse fik Gallardo styr på de svære Grand Prix øvelser allerede som 8 årig, men som professionelle flest ventede Michael til alle detaljer var på plads inden debutten i klassen. Gallardo V blev flot placeret i sin første internationale debut i Herning i oktober, og en af de sidste ture Michael og Gallardo fik sammen var til landstævnet i Fredriksværk, hvor ekvipagen opnåede over 70%. På spørgsmålet om det ikke er trist at sige farvel til en makker, man er nået så langt med, svarer Michael ”… man kan jo ikke både ride Grand Prix på de heste man laver og få pengene for dem. Så målet er jo nået.  Der er så mange, der kommer med lidelseberetninger, når de sælger deres gode heste, men så må man jo træffe et valg og lade være med at sælge den.”
Næsebåndsreglen skrevet ind i reglementet

Der mangler endnu tilbagemelding fra møde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Rideinstruktør Forening, men næsebåndsreglen er skrevet ind i DRFs Fællesbestemmelser, der gælder for 2018, og sanktionerne er næsten klare.
16.12.2017     Aktuelt

Rafael og Rustique fester i Frankfurt

Festhallen Turnier i er en tysk indendørs-tradition, der byder på Louisdor Preis, Nurnberg Burg Pokal finale og international dressur - i år med deltagelse af Skovens Rafael og Rustique.
15.12.2017     Dressur

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.