news_image
Vicky Mathiesen og Dejó til LF-Hestedag 2016. De deltager igen i år. (Foto: Privat)

Kom med til Sydhavsøernes største hestefest

 12.08.2017

Af Louise Hededam 

Lolland-Falsters store hestefest er i fuld gang. LF-Hestedag begyndte i går med blandt andet clinics med Sidsel Mørkenborg Riis og Josephine-Emilia Nielsen og fortsætter i dag med masser af aktiviteter for både hesteinteresserede og andre, der vil bruge en lørdag i Kettinge.

Det er tredje år, festivalen afholdes, og programmet bliver udbygget for hvert år. I år er der blandt andet grooming-konkurrence fra kl. 12 og mulighed for at bage snobrød. Og i aften er der afslutningsshow, hvor Vicky Mathiesen og Dejó traditionen tro viser sig fra den mere ekstreme side.

Vicky og bil.mp4 

LF Hestedag afholdes på LF Hestesportscenter i Kettinge, omgivet af byens grønne park og terrænbane, Kettinge Grusgrav.  

Billetter kan købes billigt online på LF­ Hestedags hjemmeside http://www.lf-hestedag.dk/ eller ved indgangen til merpris på dagen.

(Kilde: Pressemeddelelse)
Næsebåndsreglen skrevet ind i reglementet

Der mangler endnu tilbagemelding fra møde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Rideinstruktør Forening, men næsebåndsreglen er skrevet ind i DRFs Fællesbestemmelser, der gælder for 2018, og sanktionerne er næsten klare.
16.12.2017     Aktuelt

Landsdelsfinalerne bliver en del af Landsskuet i Herning 2018

Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere - og tilskuere. Aktiviteterne skal give klubånd, styrke samspillet mellem hest og rytter samt sikre en korrekt grunduddannelse. I 2018 byder vi for første gang på to landsdelsfinaler, og finalerne vest for Storebælt bliver den 5. – 7. juli en del af det traditionsrige Landsskuet i Herning.
15.12.2017     Andet

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.