news_image
Vicky Mathiesen og Dejó til LF-Hestedag 2016. De deltager igen i år. (Foto: Privat)

Kom med til Sydhavsøernes største hestefest

 12.08.2017

Af Louise Hededam 

Lolland-Falsters store hestefest er i fuld gang. LF-Hestedag begyndte i går med blandt andet clinics med Sidsel Mørkenborg Riis og Josephine-Emilia Nielsen og fortsætter i dag med masser af aktiviteter for både hesteinteresserede og andre, der vil bruge en lørdag i Kettinge.

Det er tredje år, festivalen afholdes, og programmet bliver udbygget for hvert år. I år er der blandt andet grooming-konkurrence fra kl. 12 og mulighed for at bage snobrød. Og i aften er der afslutningsshow, hvor Vicky Mathiesen og Dejó traditionen tro viser sig fra den mere ekstreme side.

Vicky og bil.mp4 

LF Hestedag afholdes på LF Hestesportscenter i Kettinge, omgivet af byens grønne park og terrænbane, Kettinge Grusgrav.  

Billetter kan købes billigt online på LF­ Hestedags hjemmeside http://www.lf-hestedag.dk/ eller ved indgangen til merpris på dagen.

(Kilde: Pressemeddelelse)
Fire på stribe til Kasprzak

Anna Kasprzak vinder Grand Prix og tager dermed fire på stribe i CDI2* stor og lille tur.
21.10.2017     Dressur

Anna og 'Arne' til World Cup

Ved EM i Göteborg red Anna Zibrandtsen sig direkte ind i europatoppen, da hun blev nr. 6 i kürfinalen, og i weekenden rider hun world cup i Herning.
20.10.2017     Dressur

Mai Tofte faldt af

Sidste års danske World Cup finalist, Mai Tofte Olesen og Rustique er ikke til start i Herning, og det er der en grund til.
19.10.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.