news_image
Vicky Mathiesen og Dejó til LF-Hestedag 2016. De deltager igen i år. (Foto: Privat)

Kom med til Sydhavsøernes største hestefest

 12.08.2017

Af Louise Hededam 

Lolland-Falsters store hestefest er i fuld gang. LF-Hestedag begyndte i går med blandt andet clinics med Sidsel Mørkenborg Riis og Josephine-Emilia Nielsen og fortsætter i dag med masser af aktiviteter for både hesteinteresserede og andre, der vil bruge en lørdag i Kettinge.

Det er tredje år, festivalen afholdes, og programmet bliver udbygget for hvert år. I år er der blandt andet grooming-konkurrence fra kl. 12 og mulighed for at bage snobrød. Og i aften er der afslutningsshow, hvor Vicky Mathiesen og Dejó traditionen tro viser sig fra den mere ekstreme side.

Vicky og bil.mp4 

LF Hestedag afholdes på LF Hestesportscenter i Kettinge, omgivet af byens grønne park og terrænbane, Kettinge Grusgrav.  

Billetter kan købes billigt online på LF­ Hestedags hjemmeside http://www.lf-hestedag.dk/ eller ved indgangen til merpris på dagen.

(Kilde: Pressemeddelelse)
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.