Internationale ryttere til Taagerup

 11.08.2017

Internationale springryttere dyster fra 31. august til 9. september hos Schou-brødrene på Taagerup.

Der er mulighed for at opleve det internationale sus, når Absolute Horses fra 31. august til 9. september afvikler to internationale stævner i ridebanespringning. Det er anden gang, de gode faciliteter på Tågerup i Sommersted ved Kolding bruges til international aktivitet. Første gang, var da der blev afviklet internationalt stævne sammen med Nordisk mesterskab.
Denne gang er der stævner på CSI2*-niveau suppleret med CSIYH1*, der er for de unge springheste, så rytterne også kan få deres fem, seks og syv års heste med ud at prøve konkurrencebanerne. Der første stævne er fra 31. august til 3. september og det andet fra 6. til 9. september.

Tanken er ifølge arrangørerne, Andreas og Christian Schou, at rytterne kan benytte lejligheden til at deltage i begge arrangementer, hvor der – som ved de store DM-stævner – ud over konkurrencerne vil være både udstillinger og rytterfest.

Der bliver begge uger Bronze, Silver, Gold og Diamond Tour, hvor sidstnævnte springes på forhindringer, der er 140 cm i første omgang, men 145 ved den afsluttende Diamond Tour Grand Prix. For Bronze er højderne 115-120, for Silver 125-130 og for Gold 135-140.

Absolute Horses har i syv år været vært for DM i ridebanespringning, og i år har Schou-brødrene desuden været værter for både et distriktsstævne i påsken og et landsstævne i maj, hvor der også var ponyer med, da stævnet var udtagelsesstævne til Nordisk Mesterskab.

 

Absolute Horses
Fire på stribe til Kasprzak

Anna Kasprzak vinder Grand Prix og tager dermed fire på stribe i CDI2* stor og lille tur.
21.10.2017     Dressur

Kasprzak vinder første dressurklasse i Herning

Anna Kasprzak vinder Prix St Georg i Herning på sin 8-årige svenske varmblodsvallak, som dermed tager sin 4 internationale sejr i træk.
19.10.2017     Dressur

World Cup Herning åbner dørene i dag

I dag begynder World Cup Herning! Der er springning på programmet fra i eftermiddag. Resten af ugen står den på international spring og dressur af høj klasse. Kan du ikke selv være der, er der mulighed for at følge med både på DR og på Zibra.
18.10.2017     Arrangementer

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.