Internationale ryttere til Taagerup

 11.08.2017

Internationale springryttere dyster fra 31. august til 9. september hos Schou-brødrene på Taagerup.

Der er mulighed for at opleve det internationale sus, når Absolute Horses fra 31. august til 9. september afvikler to internationale stævner i ridebanespringning. Det er anden gang, de gode faciliteter på Tågerup i Sommersted ved Kolding bruges til international aktivitet. Første gang, var da der blev afviklet internationalt stævne sammen med Nordisk mesterskab.
Denne gang er der stævner på CSI2*-niveau suppleret med CSIYH1*, der er for de unge springheste, så rytterne også kan få deres fem, seks og syv års heste med ud at prøve konkurrencebanerne. Der første stævne er fra 31. august til 3. september og det andet fra 6. til 9. september.

Tanken er ifølge arrangørerne, Andreas og Christian Schou, at rytterne kan benytte lejligheden til at deltage i begge arrangementer, hvor der – som ved de store DM-stævner – ud over konkurrencerne vil være både udstillinger og rytterfest.

Der bliver begge uger Bronze, Silver, Gold og Diamond Tour, hvor sidstnævnte springes på forhindringer, der er 140 cm i første omgang, men 145 ved den afsluttende Diamond Tour Grand Prix. For Bronze er højderne 115-120, for Silver 125-130 og for Gold 135-140.

Absolute Horses har i syv år været vært for DM i ridebanespringning, og i år har Schou-brødrene desuden været værter for både et distriktsstævne i påsken og et landsstævne i maj, hvor der også var ponyer med, da stævnet var udtagelsesstævne til Nordisk Mesterskab.

 

Absolute Horses
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.