news_image
Karoline Rohmann og Noosa Melody var torsdag med til at vinde bronze på det danske juniorhold ved EM i hollandske Roosendaal. (Foto: Dansk Ride Forbund)

Holdbronze til dressurjuniorerne

 11.08.2017

Af Louise Hededam

Målsætningen og forhåbningen om at gøre en god figur ved EM i dressur for juniorer og youngriders i Roosendaal i Holland blev torsdag indfriet, da anden halvdel af holdmesterskaberne blev afviklet. Efter fire flotte præstationer kunne Victoria Kuusisto Pedersen/Langkjærgaard’s Donna Fetti, Sara Van Deurs Pedersen/Katholm’s Ronaldo, Camilla Andersen/Rafaella K og Karoline Rohmann/Noosa Melody fortjent få medaljer om halsen.

Guldet gik til Tyskland, mens Holland fik sølv. 

De individuelle medaljer er på spil i dag, fredag, og i morgen, lørdag, og søndag rider de 18 bedste så kür.

Youngriders på 6. pladsen

Det blev en lidt sværere opgave at få medaljer hjem til youngriderholdet, som endte på en 6. plads. Det gav blandt andet lidt problemer, at Hønnerups Driver med Josefine Hoffmann så spøgelser og gik fra et travprogram til over 75% til en samlet score på knap 65%. Louise Karstoft på Famaso red til 68,4%, og holdet lå på en 8. plads efter førstedagen.

Torsdag red Pernille Pilborg/Hoelgaard’s Armani og Celine Rørbæk Silfen/Romio Højris til 68,3% og 71,6 % og samlet avancerede holdet altså til en 6. plads. Guldet gik til Tyskland, sølvet til Holland, mens Sverige fik bronze.
Rafael og Rustique fester i Frankfurt

Festhallen Turnier i er en tysk indendørs-tradition, der byder på Louisdor Preis, Nurnberg Burg Pokal finale og international dressur - i år med deltagelse af Skovens Rafael og Rustique.
15.12.2017     Dressur

Kittel topper spændende World Cup i London

Patrik Kittel tager sæsonens første vesteuropæiske World Cup sejr og Zonik må 'nøjes' med 3. pladsen i London.
13.12.2017     Dressur

Vilhelmsborg affyringsrampe for 38 hingste

Grand Galaxy Win dominerede dressurafstamningen ved dagens forbesigtigelse på Vihelmsborg, hvor 38 hingste blev udtaget til hingstekåringen i Herning. Forbesigtigelserne leverer således 46 hingste, som suppleres med eventuelle indkøb i udlandet.
13.12.2017     Avl

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.