news_image
Karoline Rohmann og Noosa Melody var torsdag med til at vinde bronze på det danske juniorhold ved EM i hollandske Roosendaal. (Foto: Dansk Ride Forbund)

Holdbronze til dressurjuniorerne

 11.08.2017

Af Louise Hededam

Målsætningen og forhåbningen om at gøre en god figur ved EM i dressur for juniorer og youngriders i Roosendaal i Holland blev torsdag indfriet, da anden halvdel af holdmesterskaberne blev afviklet. Efter fire flotte præstationer kunne Victoria Kuusisto Pedersen/Langkjærgaard’s Donna Fetti, Sara Van Deurs Pedersen/Katholm’s Ronaldo, Camilla Andersen/Rafaella K og Karoline Rohmann/Noosa Melody fortjent få medaljer om halsen.

Guldet gik til Tyskland, mens Holland fik sølv. 

De individuelle medaljer er på spil i dag, fredag, og i morgen, lørdag, og søndag rider de 18 bedste så kür.

Youngriders på 6. pladsen

Det blev en lidt sværere opgave at få medaljer hjem til youngriderholdet, som endte på en 6. plads. Det gav blandt andet lidt problemer, at Hønnerups Driver med Josefine Hoffmann så spøgelser og gik fra et travprogram til over 75% til en samlet score på knap 65%. Louise Karstoft på Famaso red til 68,4%, og holdet lå på en 8. plads efter førstedagen.

Torsdag red Pernille Pilborg/Hoelgaard’s Armani og Celine Rørbæk Silfen/Romio Højris til 68,3% og 71,6 % og samlet avancerede holdet altså til en 6. plads. Guldet gik til Tyskland, sølvet til Holland, mens Sverige fik bronze.
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.