news_image
Karoline Rohmann og Noosa Melody var torsdag med til at vinde bronze på det danske juniorhold ved EM i hollandske Roosendaal. (Foto: Dansk Ride Forbund)

Holdbronze til dressurjuniorerne

 11.08.2017

Af Louise Hededam

Målsætningen og forhåbningen om at gøre en god figur ved EM i dressur for juniorer og youngriders i Roosendaal i Holland blev torsdag indfriet, da anden halvdel af holdmesterskaberne blev afviklet. Efter fire flotte præstationer kunne Victoria Kuusisto Pedersen/Langkjærgaard’s Donna Fetti, Sara Van Deurs Pedersen/Katholm’s Ronaldo, Camilla Andersen/Rafaella K og Karoline Rohmann/Noosa Melody fortjent få medaljer om halsen.

Guldet gik til Tyskland, mens Holland fik sølv. 

De individuelle medaljer er på spil i dag, fredag, og i morgen, lørdag, og søndag rider de 18 bedste så kür.

Youngriders på 6. pladsen

Det blev en lidt sværere opgave at få medaljer hjem til youngriderholdet, som endte på en 6. plads. Det gav blandt andet lidt problemer, at Hønnerups Driver med Josefine Hoffmann så spøgelser og gik fra et travprogram til over 75% til en samlet score på knap 65%. Louise Karstoft på Famaso red til 68,4%, og holdet lå på en 8. plads efter førstedagen.

Torsdag red Pernille Pilborg/Hoelgaard’s Armani og Celine Rørbæk Silfen/Romio Højris til 68,3% og 71,6 % og samlet avancerede holdet altså til en 6. plads. Guldet gik til Tyskland, sølvet til Holland, mens Sverige fik bronze.
Tina Lund sejrer på Enemarks tidligere hest

Tina Lund har netop vundet en finale for 5-6 års heste på en hest, hun for kort tid siden har købt af Sandra Enemark
21.10.2017     Springning

Dansk-Irsk sejr og liveinterview

Danskavlet hest med irsk rytter sejrer netop som Everhorse & Zibrasport går i luften med første udgave af Riders Corner under World Cup Herning.
19.10.2017     Arrangementer

World Cup Herning åbner dørene i dag

I dag begynder World Cup Herning! Der er springning på programmet fra i eftermiddag. Resten af ugen står den på international spring og dressur af høj klasse. Kan du ikke selv være der, er der mulighed for at følge med både på DR og på Zibra.
18.10.2017     Arrangementer

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.