news_image
Træning mod dette års EM. Sara Aagard Hyrm og Der Harlekin B. vandt sølv ved DRF-mesterskaberne 2016. Foto: Louise Kastrup Lindgaard

Højt humør og sammenhold hos ponyrytterne

 11.07.2017

Når det danske ponylandshold begynder den lange vej til EM i Ungarn, så kan landstræner Jette Nevermann ihvertfald ikke klage over stemningen i truppen.

Af Louise Kastrup Lindgaard

De unge dressurtalenter, der er en del af ponylandsholdet, var i går samlet på Julianelyst, til en dag med dyrlægetjek, medietræning og programridning, inden at turen går til Kaposvar i Ungarn, hvor Europamesterskaberne for ponyer afholdes fra den 24.-30. juli 2017.

Og humøret var højt og deltagerne var engagerede. Også selvom det kan være hårdt at skulle sidde helt skoleagtigt og modtage viden, når man nu er gået på sommerferie.

Der er langt til Kaposvar. Derfor er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne inden afgang.
Alle ponyerne blev tjekket igennem af dyrlæge Susanne Albæk Kolding fra Faxe Dyrlægerne, rytterne - og deres forældre - fik en introduktion til medietræning, hvad man skal være opmærksom på og et par stykker oplevede at blive interviewet, så de kan være klar til pressemøde i Ungarn.

Til slut red ekvipagerne program for FEI-dommer Kurt Christensen med kommentarer efterfølgende, inden at de efter aftensmaden skulle gennemgå deres ridt på video.

På spørgsmålet om, hvad der skulle være overskriften for dagen, svarede forældrene: Ponylandsholdet er i topform.
For de unge ryttere var det det gode sammenhold, der var i centrum, hvilket tegner godt for en lang tur gennem Europa til EM i Ungarn.

Rigtig mange gange held og lykke dernede.

Ponylandsholdet består af:

Sara Aagard Hyrm/Der Harlekin B
Sofie K Hansen/Prince of Glory
Louise Fauerholm Christensen/Vegelins Goya
Kristian Wurtz Green/Lilo

Reserve:
Claudia Kjær/Adriano B
Rideinstruktøruddannelse fra BBH rykker ind på Vilhelmsborg

Instruktøruddannelsen fra Blue Berry Hill rykker ind i de fantastiske rammer på Vilhelmsborg.
17.11.2017     Andet

Katrinelund-rytter fik hurtig hjælp efter spark

En gang imellem kan man ønske at bo tæt på sygehuset - sådan var det også på Katrinelund tirsdag, da en rytter blev sparket, men i løbet af 2 minutter stod lokale akuthjælpere klar og det hele endte lykkeligt.
16.11.2017     Aktuelt

Helten og skurken Leif Törnblad

Det rejste en del debat, da Leif Törnblad i et interview snakkede med om træningsmetoder, forskellen på spændt og let dressur. Det faldt hollænderne for brystet og nu er Leif Törnblad midlertidigt suspenderet som international 5* dressurdommer – og debatten fortsætter.
16.11.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.