news_image
BIS 1 fra Billund Sportsrideklub vandt DRF mesterskabet for grupper (FOTO: T. Bisgaard)

Fem genvundne titler og en ny hjemmesejr

 11.09.2017

Sheena Bendixen førte an i rækken af genvundne mesterskabstitler ved DM og DRF-mesterskaberne i Voltigering.

Senior-kvinden Sheena Bendixen vandt sin tredje titel i træk ved weekendens DM og DRF mesterskaber i voltigering, og selvom det for de seneste års EM og VM top ti’er var en sikker sejr, var den Blue Hors ansatte topvoltigør ovenud begejstret for resultatet.
”Det var den fedeste kür i dag jeg nogensinde har lavet, hvor er det bare fedt når tingene lykkes, og jeg er så stolt over de point jeg fik – og Ramstein er bare helt fantastisk – min drømme hest,” sagde Sheena Bendixen efter sejren og glæder sig til at lege og træne frem mod den nye sæson, der begynder i foråret.
Efter en hård kamp mellem Nanna T. Christensen fra Sjørring samt Kristina B. Jensen og Freja Linde fra Voltigeklubben Thommysminde, lykkes det for Nanna Christensen at vinde karrierens første sølvmedalje med hesten Boston og longefører Pia Sørensen.
Kristina B. Jensen har flere DM-medaljer på CV'et, men har det seneste halvandet år haft konkurrencepause efter hendes hest Jackson pådrog sig en skade, som han nu er tilbage fra. Jackson og Kristina blev longeret af Dorthe Ballegaard til bronze.

 

Første titel bliver hjemmebanesejr
Esbjerg og Omegns Rideklub er en af de største voltigeringsklubber i Danmark, med berider Sanne Lorenzen i spidsen for den vestjyske voltigering og for weekendens mesterskabsstævne, der blev et fantastisk et af slagsen – med spændende sport og fantastiske faciliteter og organisation – og heldigvis er voltigering jo indendørs, så de få men kraftige regnbyger gav kun lidt vand i rejsestalden.

I den arrangerende klub kunne man også fejre en hjemmebanesejr i det nyoprettede individuelle mesterskab i aldersgruppen for children, som går fra 10-14 år. Sejren gik til 14-årige Mille Jespersen på hendes egen Black Beauty longeret af Sanne Lorenzen.

 

Flere genvundne titler
Trods skarp konkurrence især blandt junior-pigerne, var det i de øvrige mesterskabsklasser alle sammen genvundne titler.

Hos juniorerne lignede det længe et tronskifte, men i kürfinalen lykkes det den regerende mester, Ida Trab Christensen fra Sjørring Rideklub på Boston longeret af Pia Sørensen, at trække en fantomkür op af hatten og henvise Anna Viktoria Bruun Dam på Rocher H longeret af Lise-Lotte Bjarndahl fra Møllebakken Rideklub til 2. pladsen med ganske få decimaler. Helena Nagel Harvig fra Albertslund vandt bronze på French Kiss longeret af Lasse Kristensen.

Hos senior-herrerne var sidste års mester, Leon Lynnerup på Cairo longeret af Charlotte Præstgaard fra Tørring Rideklub suveræn og henviste en ny spændende herre i voltigeringskurven – Benjamin T. Christensen fra Sjørring Rideklub - til det andet trin på podiet.

I hold konkurrencerne var der på ny guld til Billund Sportsrideklubs hold, BIS1, der har været ganske suveræne i år, med flotte placeringer ved EM og i Aachen godt hjulpet på vej af klubbens fantastiske gruppehest, Turbo af Kloster, longeret af Maria Louise Rasmussen. Blandt juniorholdene, genvandt Skibby Ride og Voltigeklub mesterskabet med deres 1. hold, som har repræsenteret Danmark ved de to seneste internationale juniormesterskaber. Hesten var Gulager Linus longeret af Hanne Haagen Hansen. Sølvmedaljen blev vundet af klubkammeraterne fra Skibby’s 2. hold på King George longeret af Maria Frimark, mens juniorholdet fra Møllebakkens Rideklub på Cannavaro longeret af Kristine E. Bjarndahl vandt bronze.

 

Se resultaterne her
Overvejer du at få føl?

Hvis du har tanker om at sætte din ridehest i fol i år, vil vi gerne i kontakt med dig.
23.01.2018     Avl

Equitour Aalborg titelsponsor for Elevskole Cuppen

Finalen i den nye elevskolecup skal afgøres den 25. og 26. maj, og det bliver Helgstrand Academy i Uggerhalne, der kommer til at lægge baner til. Det sikrer et samarbejde mellem den internationale stævnearrangør Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund.
22.01.2018     Arrangementer

Kværke i Tappernøje kostede lille Constantin livet

En lille, privat stald i Tappernøje på Sydsjælland døjer fortsat med den smitsomme sygdom kværke. Ejer af stalden fortæller her, hvad de gør for at undgå yderligere smitte.
21.01.2018     Aktuelt

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.