news_image
Heste hygge (Store Hestedag)

Få en oplevelsesrig weekend med din hest på Store Hestedag

 15.06.2017

Roskilde. Her kan alle heste, og ponyer, være med – uanset race, alder og kvalifikationer. Alle heste kan deltage i bedømmelser og konkurrencer og både hest og rytter kan opstaldes på pladsen og nyde det sociale samvær med andre hesteglade folk. Tilmelding til Store Hestedag åbner 1. juli.

Pressemeddelse

Samler hele hesteverdenen

Store Hestedag er Danmarks største udendørs hestearrangement, der samler hele hesteverdenen: Konkurrence- og hygge-ryttere, hestehviskere og militaryryttere, ponyryttere og hestedamer. Alle ridediscipliner og alle slags heste er med, når Dyrskuepladsen genlyder af vrinsk og hovslag. I ringene er der foruden konkurrencer også lærerige clinics samt flotte shows hvor racer og ridediscipliner præsenteres. 

Mange muligheder med egen hest
I år er der flere muligheder for dig der har egen hest med til Store Hestedag. Udover konkurrencer i dressur, ridebanespring. Mounted Games og Subaru Cup er der også mulighed for at deltage i DM i Grooming, der præmierer den ekvipage der er flottest stylet. Hver dag er der bedømmelser, der munder ud i kåringen af Dagens Hest, samt mønstringskonkurrencer. 
Nye udstillere kan få gode råd og fif til Store Hestedags Klargørings- og Mønstringskursus, der afholdes i august. På www.storehestedag.dk kan man også læse meget mere om tilmelding, samt hvad det kræver at deltage i Store Hestedag. 

Glæden ved hesten 
Store Hestedag er det eneste heste-arrangement i Danmark, hvor vi mødes om glæden ved heste. Her mødes både western-folk, dressurryttere, islænder-ryttere, hestehviskere …ja alle der der kan lide heste. Og det giver Store Hestedag en ganske særlig stemning. Derfor vælger mange deltagere at være med begge dage og campere på Dyrskuepladsen, så man også kan hygge i staldene om aftenen, tage en aftentur med hesten og få snakket sammen med de andre deltagere, der er lige så tossede med heste, som man selv er.
Campingpladser sælges efter først-til-mølle-princippet, så vil man gerne have en plads, skal man ikke trække sin tilmelding for længe.

Planlægningen af Store Hestedag er endnu i fuld gang. Først til medio august kan vi præsentere det endelige program. På facebook/Store Hestedag kan du følge med i udviklingen. Tilmeldingen af heste til Store Hestedag samt køb af campingpladser åbner 1. juli kl. 9 og foregår på www.storehestedag.dk

/Store Hestedag

Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.