news_image
DM på Broholm 2017, hvor Cathrine Dufour vinder mesterskabet. Det udløser krammer til træner Rune Willum. Nu stopper deres samarbejde. Foto: Thomas Bisgaard

Dufour og Willum stopper samarbejde

 12.01.2018

Danmarks populære førstedame i dressur, Cathrine Dufour, skal fremover trænes af Kyra Kyrklund og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Hun stopper samarbejdet med Rune Willum.

Af Louise Hededam

Efter 15 år med en nærmest opadgående succeskurve for Cathrine Dufour slutter samarbejdet nu mellem dressuresset og hendes træner, berider Rune Willum. Ingen af parterne ønsker at begrunde ophøret af samarbejdet, men Cathrine siger til Everhorse.dk:

"Vi har efter 15 helt fantastiske år besluttet at holde en pause fra samarbejdet. Vi er stadigvæk rigtig gode venner, og jeg er så taknemmelig for alle årene med Rune."

Rune var en del af beslutningen, da Cathrine købte Atterupgaards Cassidy, med hvem hun altså senest har vundet DM-guld, EM-holdsølv og dobbelt EM-bronze, foruden sejren ved første afdeling af World Cuppen i Herning.

"Vi har rejst verden rundt sammen, og jeg har brugt meget af mit liv på det, og det har været superfint. Det har været en sindsygt lærerig rejse, også for mig, som har været rundt og se, hvad de andre trænere gør," siger Rune Willum.

"Men det har også været meget krævende, og nu vil jeg bruge lidt mere tid på mine andre kunder og på selv at ride. Så nu holder vi en pause, men vi er stadig rigtig gode venner, og det kan sagtens være, vi fortsætter samarbejdet på et senere tidspunkt," fortsætter Rune Willum.

Du kan læse meget mere om Rune Willum i vores portræt i Everhorse Magazine, hvor han også taler om Cathrine Dufour.
Overvejer du at få føl?

Hvis du har tanker om at sætte din ridehest i fol i år, vil vi gerne i kontakt med dig.
23.01.2018     Avl

Daniel og Anna dominerede i Esbjerg

Daniel Bachmann Andersen gjorde rent bord i alle sine starter, mens gravide Anna Kasprzak tog to sejre på Qaurton til landsstævnet i Esbjerg den forgangne weekend.
22.01.2018     Dressur

'Cirkusprinsesse': Mine heste skal være glade

Mød Charmaine Berdino, som har cirkus i blodet og heste på hjernen
21.01.2018     Arrangementer

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.