news_image

Deltag i DM i hest

 12.01.2018

På onsdag går starten til en spændende konkurrence på viden om heste for alle unge i Danmark.

Ung i Dansk Varmblod, en frisk afdeling for de unge hestefolk, der er interesseret i avl og fremvisning af Dansk Varmblods avls- og konkurrenceheste, søsatte i 2016 et nyt, spændende projekt: DM i Hest!

Konkurrencen består af forskellige spørgsmål, der varierer i sværhedsgrad inden for emnerne avl, reproduktion, foder, sygdom og sundhed, Forbundet, ride-/hesteudstyr, anatomi og sportsresultater.

Onsdag den 17. januar mellem 16 og 18 ligger første omgang klar på nettet. 

Deltagelsen foregår i hold, hvor skoler og grupper har mulighed for at markere sig og samtidig styrke evnerne til at arbejde i teams. Man må bruge alle hjælpemidler i de indledende runder.

Unge mellem 12 og 20 kan deltage i hold på 2 til 4 unge i alderen 12 til 20 år.

 

Der er ikke nogen reel tilmeldingsfrist udover, at man skal være klar på tasterne, når konkurrencen er online. 

Finalen foregår under Hingstekåringen i Herning i marts 2018. 

Der dystes blandt andet om billetter til gallashowet i marts 2019 samt lækkert merchandise til rytter og hest fra vore sponsorer, Horseline, Blue Hors Care og Nathalie Horse Care.

 Se mere om konkurrencen på Ung i DV's hjemmeside
BLOG: Hesten lever sundt - gør du?

Blogger Signe Krusell lever af kaffe, cigaretter, pølsehorn og kage - mens hendes heste får alt, hvad de har brug for af foder, tilskud og fysiske behandlinger.
23.01.2018     Trivsel

Equitour Aalborg titelsponsor for Elevskole Cuppen

Finalen i den nye elevskolecup skal afgøres den 25. og 26. maj, og det bliver Helgstrand Academy i Uggerhalne, der kommer til at lægge baner til. Det sikrer et samarbejde mellem den internationale stævnearrangør Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund.
22.01.2018     Arrangementer

Fantastisk farvel til fantastiske Taloubet Z i Leipzig

Den 18-årige superhingst, Taloubet Z, sluttede søndag sin karriere af med en sejr i World Cup-afdelingen i Leipzig, Tyskland.
21.01.2018     Springning

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.