news_image
Der er i dén grad tænkt over tingene på Haregabgård, der nu er sat til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Danmarks dyreste hesteejendom

 13.09.2017

Af Astrid Eskelund Bering

Haregabgård, som ligger i det mondæne område ved Græsted i Nordsjælland, tager lige nu pladsen som Danmarks dyreste ejendom. Og det kan man godt forstå. Ejendommen indeholder bl.a. en glasoverdækket, opvarmet ridebane, der ligger omkranset af de staldbygninger, som huser familiens Hallundbæks dyre springheste. De i alt 5100 kvm store staldbygninger indeholder 27 bokse samt bl.a. en lounge, hvorfra man kan nyde udsigten over ridebanen. Hestene på Haregabgård rides af Clara og Emil Hallundbæk og er af allerhøjeste kvalitet, da de anvendes til springning på internationalt niveau. Den 26 HA store ejendom ligger omkranset af græsfolde og med den skønneste udsigt over Esrum Sø.

Familien Hallundbæk har opnået deres formue gennem salg af robotter til olieindustrien, og hele familien er i dag milliardærer takket være den særdeles rentable virksomhed, Welltec.

Skulle du have fået lyst til at erhverve denne ejendom, er den til salg for den nette sum af 85 millioner. For de 85 millioner får du, foruden ovenstående hestefaciliteter, også en i alt 720 kvm stor hovedbygning samt en ekstra bolig på 109 kvm. Alt er opført i de bedste og dyreste materialer, så her er der, ifølge ejendomsmægleren, en mulighed for at gøre et ”once in a life-time”-køb.

Tab resten af underkæben her: https://www.eltoftnielsen.dk/IEN1945/

Kilde: Mægler Ivan Eltoft Nielsen 
BLOG: Hesten lever sundt - gør du?

Blogger Signe Krusell lever af kaffe, cigaretter, pølsehorn og kage - mens hendes heste får alt, hvad de har brug for af foder, tilskud og fysiske behandlinger.
23.01.2018     Trivsel

Fantastisk farvel til fantastiske Taloubet Z i Leipzig

Den 18-årige superhingst, Taloubet Z, sluttede søndag sin karriere af med en sejr i World Cup-afdelingen i Leipzig, Tyskland.
21.01.2018     Springning

Kværke i Tappernøje kostede lille Constantin livet

En lille, privat stald i Tappernøje på Sydsjælland døjer fortsat med den smitsomme sygdom kværke. Ejer af stalden fortæller her, hvad de gør for at undgå yderligere smitte.
21.01.2018     Aktuelt

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.