news_image
Der er i dén grad tænkt over tingene på Haregabgård, der nu er sat til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Danmarks dyreste hesteejendom

 13.09.2017

Af Astrid Eskelund Bering

Haregabgård, som ligger i det mondæne område ved Græsted i Nordsjælland, tager lige nu pladsen som Danmarks dyreste ejendom. Og det kan man godt forstå. Ejendommen indeholder bl.a. en glasoverdækket, opvarmet ridebane, der ligger omkranset af de staldbygninger, som huser familiens Hallundbæks dyre springheste. De i alt 5100 kvm store staldbygninger indeholder 27 bokse samt bl.a. en lounge, hvorfra man kan nyde udsigten over ridebanen. Hestene på Haregabgård rides af Clara og Emil Hallundbæk og er af allerhøjeste kvalitet, da de anvendes til springning på internationalt niveau. Den 26 HA store ejendom ligger omkranset af græsfolde og med den skønneste udsigt over Esrum Sø.

Familien Hallundbæk har opnået deres formue gennem salg af robotter til olieindustrien, og hele familien er i dag milliardærer takket være den særdeles rentable virksomhed, Welltec.

Skulle du have fået lyst til at erhverve denne ejendom, er den til salg for den nette sum af 85 millioner. For de 85 millioner får du, foruden ovenstående hestefaciliteter, også en i alt 720 kvm stor hovedbygning samt en ekstra bolig på 109 kvm. Alt er opført i de bedste og dyreste materialer, så her er der, ifølge ejendomsmægleren, en mulighed for at gøre et ”once in a life-time”-køb.

Tab resten af underkæben her: https://www.eltoftnielsen.dk/IEN1945/

Kilde: Mægler Ivan Eltoft Nielsen 
Verdens længste ridesti åbnes i Canada

En ridesti på 15.000 miles, dvs ca 24.000 km, bliver verdens længste.
25.09.2017     Aktuelt

Fendi Ask er verdens 5. bedste 6-års hest!

Karen Møller Rohde og Fendi Ask (Favorit Ask/Carthago) satte trumf på søndag med den 3. og 4. fejlfri runde under UVM i Zangersheide, Belgien.
24.09.2017     Springning

Fransk rytter omkommer i styrt

Den franske rytter, Maxime Debost, omkom lørdag under et militarystævne i Frankrig. Han efterlader sig sin kæreste og søn.
24.09.2017     Military

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.