news_image
Nicka Langholm til Danish Christmas Show 2017. Foto: C. Kondrup

Christmas Show har også plads til amatører

 06.12.2017

Danish Christmas Show er et stævne som mange ryttere drømmer om at ride. Det kan virke som et stævne der kun er for professionelle ryttere, men hvor mange kan faktisk være med? Hør interviewet med amatørrytteren Nicka Langholm og find ud af mere.

Danish Christmas Show står i kalenderen hos mange ryttere år efter år. Det er et brag af en afslutning på et år, hvor man får masser af hest under neglene og tid til at snakke med andre ryttere. Hvert år er der nye ryttere, der skal prøve kræfter med dette stævne, som næsten er blevet legendarisk og altid har en brag af en fest lørdag aften med showklasser og Grand Prix.

En af disse nye ryttere er Nicka Langholm, som har taget turen fra Hillerød i Nordsjælland, for at få sig en helt særlig oplevelse. Hør hvad hun har at sige, om at være med til Christmas Show, selvom hun faktisk aldrig har redet en MB* på sin nuværende hest. 

 
Næsebåndsreglen skrevet ind i reglementet

Der mangler endnu tilbagemelding fra møde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Rideinstruktør Forening, men næsebåndsreglen er skrevet ind i DRFs Fællesbestemmelser, der gælder for 2018, og sanktionerne er næsten klare.
16.12.2017     Aktuelt

Rafael og Rustique fester i Frankfurt

Festhallen Turnier i er en tysk indendørs-tradition, der byder på Louisdor Preis, Nurnberg Burg Pokal finale og international dressur - i år med deltagelse af Skovens Rafael og Rustique.
15.12.2017     Dressur

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.