news_image
Anders Dahl og og Selten HW Arkivfoto: Helle Kristensen

Anders & Selten WH til World Cup

 06.12.2017

Der er lagt op til spænding i den kommene uge, når London byder indenfor til dette års Olympia Horse Show. Danmark har 2 ryttere til start i FEI-World Cup klassen der afholdes tirsdag med finale om onsdagen.

Af Sofie Møller Jensen

Anders Dahl og Selten SW samt Ulrik Mølgaard på Michigan er begge at finde på startlisterne til dette års Olympia Horse Show, der afholdes i London 12-18 december og som betragtes som Englands største indendørs hestestævne, med et program der byder på alt hvad et hesteelsker-hjerte kan begærer. 

Både Anders og Ulrik har haft flotte resultater på hestene i året der er gået, blandt andet i Le Mans hvor begge ekvipager opnåede placeringer til CDI3* i hhv. Grand Prix og Special. 

Det bliver til World-Cup debut for Glock's Zonik der med sin faste rytter Edward Gal når de rider på banen tirsdag formiddag. Den svenske publikumsdarling Patrik Kittel er ligeledes til start med hans hest Dude (red. Delauney OLD) ligesom Sir Donnerhall II og Morgan Barbancon Mestre. 

Ud over FEI-World Cup Dressage, byder Olympia Horse Show også på en masse opvisninger, FEI-Kørsel samt FEI-springning og finale i Englands U23-mesterskaberne. 

 Se mere om showet her 
Næsebåndsreglen skrevet ind i reglementet

Der mangler endnu tilbagemelding fra møde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Rideinstruktør Forening, men næsebåndsreglen er skrevet ind i DRFs Fællesbestemmelser, der gælder for 2018, og sanktionerne er næsten klare.
16.12.2017     Aktuelt

Landsdelsfinalerne bliver en del af Landsskuet i Herning 2018

Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere - og tilskuere. Aktiviteterne skal give klubånd, styrke samspillet mellem hest og rytter samt sikre en korrekt grunduddannelse. I 2018 byder vi for første gang på to landsdelsfinaler, og finalerne vest for Storebælt bliver den 5. – 7. juli en del af det traditionsrige Landsskuet i Herning.
15.12.2017     Andet

Zonik vinder Grand Prix i Olympia

Glock’s Zonik og Edward Gal viste suveræn form i Olympia, hvor Anders Dahl imponerer med en 5. plads og sammen med Ulrik Mølgaard er med i onsdagens World Cup kür.
12.12.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.