news_image
Foto privat - Anders Dahl og Fiona Bigwood facebook

Afrikka lever ikke længere

 13.06.2017

Vi er ødelagte over tabet af Afikka, som døde 27 år gammel af kolik. Således skriver Anders Dahl på sin facebook.

Han var en ud af en million, som vi købte til 3000 kroner, en halv time ned ad vejen fra vores hus.
Ved 6 år blev han Elementary National Champion og gik hurtigt videre til GP. Han konkurrerede på en lang række internationale og var 10. med Anders ved VM-finalen.
Afrikka var så speciel og blev stadig redet af min mor. Han var en stor del af vores liv og trods desperat forsøg på at redde ham måtte vi desværre lade ham gå for at flyve fri i himlen.


Kilde Fiona Bigwood and Anders Dahl 
Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.