Nyhedsoversigt


Flotte, danske præstationer ved EM i dressur for unge ryttere

Der var bronze til det danske juniorhold ved EM i dressur i Roosendaal, og flere af rytterne red top 10-placeringer hjem individuelt. Men DRF's målsætning om individuelle medaljer blev ikke opfyldt.
14.08.2017     Dressur

Holdbronze til dressurjuniorerne

Med under ét procentpoint op til sølvmedaljerne kunne det danske juniorlandshold torsdag få hængt bronzemedaljer om halsen ved EM i dressur i Holland.
11.08.2017     Dressur

Danskerne godt i gang ved UVM i Ermelo

Også i Holland viste sommervejret sig torsdag fra sin lumske side og bød på regn. Alligevel må man nikke ganske anerkendende af de danske præstationer.
04.08.2017     Dressur

EM-holdet bliver ren girlpower

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har nu sat navne på de fire ryttere, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM i dressur i Göteborg.
22.07.2017     Dressur

Dressurrytterne tester EM-formen i Aachen

Der er EM deltagelser på spil når de bedste danske dressurryttere i denne uge rider i Aachen, ridesportens verdensfestival.
17.07.2017     Dressur

Werth sætter Dufour blandt favoritterne i Aachen

Verdensetteren Isabell Werth nævner Dufour som en af tre skarpe konkurrenter næste uge i Aachen.
12.07.2017     Dressur

Højt humør og sammenhold hos ponyrytterne

Når det danske ponylandshold begynder den lange vej til EM i Ungarn, så kan landstræner Jette Nevermann ihvertfald ikke klage over stemningen i truppen.
11.07.2017     Dressur

Dufour slår ny dressur-rekord i DM-finale

En sammenligning med verdens bedste dressurryttere er nærliggende efter en pragtpræstation af 25-årige Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ved DM i dressur på Broholm Gods.
09.07.2017     Dressur

De danske UVM deltagere I Ermelo

De danske repræsentanter ved UVM i Ermelo er udtaget.
09.07.2017     Dressur


Dufour i hælene på Werth

Top 8 placeringer til danskerne i Doha med et dansk rekordridt, og en knap så uovervindelig Werth.
03.03.2017     Dressur

Dufour slår ny dressur-rekord i DM-finale

En sammenligning med verdens bedste dressurryttere er nærliggende efter en pragtpræstation af 25-årige Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ved DM i dressur på Broholm Gods.
09.07.2017     Dressur

World Cup dressur i Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen i Herning kommer til at danne en spektakulær ramme om ridning i verdensklasse, når Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i dressur og CSI3*-springning afvikles i det midtjyske i 2017 og 2018. World Cup-eventen i Herning afvikles i et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, og udover at World Cup dressuren bevares på dansk jord (har tidligere været afviklet i Odense), er det særligt interessant, at avl og sport går sammen om at afvikle og udvikle så en stor event til glæde for hesteinteresserede i hele Danmark.
28.02.2017     Dressur

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.