Nyhedsoversigt


Championatsfinaler i nye rammer

Vil du være sikker på en plads til efterårets finaler i Dansk Ride Forbunds unghestechampionat , så køb din billet på Ticketmaster, inden de gode pladser er væk.
10.08.2017     Arrangementer

Kamp til stregen i Stevnsmesterskabet for hest og pony

De stevnske ryttere viste i weekenden d. 17.-18. juni, hvad de duer til, da over 30 lokale ryttere kæmpede om den eftertragtede titel som Stevnsmester i dressur og spring. Humøret var i top og spændingen stor.
23.06.2017     Arrangementer

Vokseværk hos World Cup Herning

World Cup Herning udvider med en arena i udstillerhallen, så der bliver plads til mere Grand Prix dressur, og springning for både heste og ponyer.
21.06.2017     Arrangementer

HKH Prinsesse Benedikte er protektor for World Cup Herning

HKH Prinsesse Benedikte har sagt ja til at blive protektor for World Cup Herning, Danmarks største ridesportsevent i Jyske Bank Boxen.
12.06.2017     Arrangementer

100 heste på stranden under Holstebro Festuge

”Det vilde vesten – Rødder og skud” – festugen i Holstebro, inviterer til oplevelser fra intime midnatsforestillinger til storslåede tegninger i det vestjyske naturlandskab. Internationale skuespillere, dansere og musikere blander sig hele ugen med byens borgere i en sydende smeltedigel af kunstneriske eventyr
08.06.2017     Arrangementer

Equitour vender tilbage i 2018 – men i en anden uge

Efter en meget flot premiere på Equitour Aalborg melder arrangørerne, at stævnet vender tilbage næste år, men håber det bliver senere på sæsonen.
05.06.2017     Arrangementer

Danske sejrer lukker Equitour Aalborg for denne gang

Det danske dressurlandshold vandt en sikker sejr i FEI Nations Cup og Lars Bak Andersen sluttede magiske danske spring-dage af med en fantatisk sejr i Aalborg Grand Prix.
05.06.2017     Arrangementer

Forhold i verdensklasse

Premieren på Equitour Aalborg bød som lovet på de bedste forhold for heste og ryttere. Sporten var i top og danskerne sørgede for gentagne afspilninger af nationalsangen
01.06.2017     Arrangementer

Om lidt går det løs med Equitour

D. 1. juni lukker dørene op til Equitour Aalborg, det første store internationale stævne i det nordjyske. Om blot få dage begynder ryttere og publikum at valfarte til Uggerhalne, hvor stævnet bliver afholdt i de flotte omgivelser omkring Helgstrand Dressage. I løbet af dagene fra d. 1. juni til d. 5. juni vil man kunne opleve flot international dressur og spring, blandt andet Nations Cup med 15 deltagende lande.
30.05.2017     Arrangementer


Equitour vender tilbage i 2018 – men i en anden uge

Efter en meget flot premiere på Equitour Aalborg melder arrangørerne, at stævnet vender tilbage næste år, men håber det bliver senere på sæsonen.
05.06.2017     Arrangementer

Stor hesteforestilling på Husby Strand

I forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Holstebro Festuge vil der være forskellige arrangementer rundt om i det vestjyske med det franske Théâtre du Centaure, Kentaurteatret. Dette besøg kulminerer den 16. juni på Husby Strand med en storslået forestilling med deltagende ekvipager fra blandt andet forskellige rideklubber.
14.04.2017     Arrangementer

Vallensbæk overtager aflyst stævne fra Frederiksværk

Sportsrideklubben Vallensbæk overtager Frederiksværks landsstævne i dressur d. 5.-7. maj. Tilmeldingsfristen er rykket til onsdag d. 26. april
23.04.2017     Arrangementer

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.