Nyhedsoversigt


Kom med til Sydhavsøernes største hestefest

Der er masser af ting at opleve på LF-Hestedage i Kettinge på Lolland i dag. Og du kan stadig få billetter.
12.08.2017     Andet

Derfor skal du ikke tisse i boksen

En engelsk galophest blev diskvalificeret, fordi stalddrengen havde tisset i hestens boks.
08.08.2017     Andet

Udsatte unge på ridelejr i Silkeborg

En uge med snobrød, hygge og ikke mindst masser af ture på hesteryg. Det er, hvad 26 udsatte unge har i vente i år, når de drager af sted på Blå Kors' sommerlejr i Silkeborg, som står i ridningens tegn. Erfaringerne viser, at de unge får styrket deres selvværd og knyttet venskaber, som rækker ud over lejren.
03.07.2017     Andet

Ny breddedisciplin kombinerer TREC, agility og besindighed

Dansk Ride Forbunds nye breddeaktivitet Heste Teamwork giver dig gode muligheder for at udvikle samspillet mellem hest og rytter. Heste Teamwork kombinerer elementer fra TREC, hesteagility og besindighedsprøven, og består af fire dele: Orienteringsridt, Parkour, Miljø og Samarbejde.
25.05.2017     Andet

Få din hest til at skinne

”Hvis man ikke kan vinde kan man skinne”, og nogen gange kan man være heldig at begge ting går op i en højere enhed og man kan skinne på vinderskamlen.
16.05.2017     Andet

Sensationel amatør-sejr i storløb

Fynsk amatørtræner skaber sensation med ’kasseret’ hoppe i tre-års klassiker på Klampenborg Galopbane.
15.05.2017     Andet

Få tips til bandagering af din hest

Det er en større kunst at få lagt bandagerne rigtigt, og det er nok de færreste som ikke er blevet en smule irriteret og opgivende i processen.
12.05.2017     Andet

Hold øje med meconium påvirkning hos dit nyfødte føl

Føltiden er over os, og avlerne forbereder sig på ankomsten af deres næste superstjerner. Efter et føl er født, er der nogle ting der skal holdes øje med for at sikre føllets sundhed. En af de vigtigste er at føllet kommer af med sin første afføring, meconium.
08.05.2017     Andet

Pas på at forårsgræsset ikke gør hesten forfangen

Foråret er på vej og mange heste kommer i øjeblikket på græs. Men de skiftende temperaturer og de store variationer mellem dag og nat øger også risikoen for ekstremt højt fruktan indhold.
07.05.2017     Andet


Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Derfor skal du ikke tisse i boksen

En engelsk galophest blev diskvalificeret, fordi stalddrengen havde tisset i hestens boks.
08.08.2017     Andet

6 grunde til at dit barn skal gå til ridning

Hvis du rigtig gerne vil have, at dit barn skal gå til ridning, men din bedre halvdel måske ikke helt deler lidenskaben for de firebenede, der bider i den ene ende, sparker i den anden og smider af i midten, så er her 6 rigtig gode grunde til alligevel at tage poden med på rideskole.
27.01.2017     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.