Nyhedsoversigt


Junior- og ungryttere til EM

Landstræner Ulrik G. Sørensen har nu udtaget bruttotrupperne for junior- og ungryttere til EM i dressur, mens Landstræner Bo K. Møller har sat navne på de junior- og ungryttere, der skal springe EM for Danmark.
20.06.2017     Aktuelt

Få en oplevelsesrig weekend med din hest på Store Hestedag

Roskilde. Her kan alle heste, og ponyer, være med – uanset race, alder og kvalifikationer. Alle heste kan deltage i bedømmelser og konkurrencer og både hest og rytter kan opstaldes på pladsen og nyde det sociale samvær med andre hesteglade folk. Tilmelding til Store Hestedag åbner 1. juli.
15.06.2017     Aktuelt

Afrikka lever ikke længere

Vi er ødelagte over tabet af Afikka, som døde 27 år gammel af kolik. Således skriver Anders Dahl på sin facebook.
13.06.2017     Aktuelt

Kustosfonden bevilger 75.000 til Uanvendelig.dk

Rigtigt mange ryttere oplever før eller siden at hesten pådrager sig en alvorlig skade, og mangel på viden omkring skadesforløbet, genoptræning samt forebyggelse af skader, kan i værste fald betyde, at flere heste end nødvendigt, aflives som følge af skaderne.
09.06.2017     Aktuelt

Heste i trafikken

Det gode vejr betyder flere ryttere rider ud på vejene, når de skal i skoven. Agria Dyreforsikring giver gode råd og tips til, hvordan du rider hensigtsmæssigt på vejene.
07.06.2017     Aktuelt

Sejrrig lørdag på Equitour

Danskerne gjorde lørdag rent bord på dressurarenaen og vandt drømmesejren i Nations Cup på springarenaen.
03.06.2017     Aktuelt

Ulrik G. Sørensen bliver sportschef på Blue Hors

Blue Hors har per 15. juni 2017 ansat Ulrik Gerstorf Sørensen i den nyetablerede stilling som sportschef. Med ansættelsen af den nye sportschef skal der nu i endnu højere grad skrues op på for de sportslige ambitioner med fokus på samspillet mellem hest og rytter.
02.06.2017     Aktuelt

Unge ryttere roser Equitour Aalborg

De unge dressurryttere, Celine Silfen og Sandra Hyrm, har kun ros tilovers for stævnearrangørerne efter deres ridt torsdag. Det fortalte de i Everhorse – HesteMagasinets morgenshow Rise ’n’ Shine.
02.06.2017     Aktuelt

Mette Uldahl er blevet præsident

Dyrlæge Mette Uldahl er valgt som præsident for mere end 8.000 medlemmer af den europæiske sammenslutning af dyrlæger FEEVA.
29.05.2017     Aktuelt


Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Top dressurrytter bag nyt velfærdsinitiativ

Med ønsket om en mere nuanceret debat, hvor sport og videnskab lærer af hinanden, har den finske dressurrytter og toptræner Kyra Kyrklund kastet sig ind i debatten om stramme næsebånd.
24.03.2017     Aktuelt

Fra unghest til Grand Prix på 2,5 time

Smukt indpakket i en perlerække af anekdoter fra den danske og udenlandske rideverden, faciliterede en veloplagt Hasse Hoffmann dette års Clinic - “Ryttere skal trænes til at træne heste”.
10.03.2017     Aktuelt

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på telefon  61679493

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.