Nyhedsoversigt


Militaryklubberne fører i kampen om en Ifor Williams-trailer

100 års-turneringen er kommet til opløbet, men intet er afgjort, før den sidste hest har lavet sin parade eller krydset mållinjen.
10.08.2017     Aktuelt

Unge danskere til EM

De første danske ryttere skal til start i dag ved EM for children, juniorer og youngriders. I dag er det springrytterne, der skal i aktion, mens dressurrytterne følger efter i morgen.
08.08.2017     Aktuelt

Skal din hjelm næste år hedde EN 1384:2017?

EU er klar med den nye hjelmgodkendelse, men den får ikke umiddelbart konsekvenser for den eneste danske producent af ridehjelme, Christina Scharf.
06.07.2017     Aktuelt

Dansk Varmblod udvider teamet

Dansk Varmblod ruster sig til fremtidens udfordringer med øget service til medlemmerne generelt og specifikt på at skabe bedre afsætningsmuligheder for DV-heste gennem nytænkning i forbindelse med avlsforbundets auktioner samt mere synlighed for kronen og bølgen i det mere og mere internationaliserede avlsarbejde
04.07.2017     Aktuelt

Slut med konkurrencer på nervesnittede heste

Dansk Ride Forbund har opdateret deres reglementer, så det ikke længere er tilladt at ride konkurrencer på nervesnittede heste - og så er det også slut med krav om uddannelse for at få rytterlicens.
04.07.2017     Aktuelt

Ophævelse af krav til indløsning af rytterlicens

Dansk Ride Forbunds bestyrelse ophæver krav om uddannelse for at opnå rytterlicens.
26.06.2017     Aktuelt

Junior- og ungryttere til EM

Landstræner Ulrik G. Sørensen har nu udtaget bruttotrupperne for junior- og ungryttere til EM i dressur, mens Landstræner Bo K. Møller har sat navne på de junior- og ungryttere, der skal springe EM for Danmark.
20.06.2017     Aktuelt

Få en oplevelsesrig weekend med din hest på Store Hestedag

Roskilde. Her kan alle heste, og ponyer, være med – uanset race, alder og kvalifikationer. Alle heste kan deltage i bedømmelser og konkurrencer og både hest og rytter kan opstaldes på pladsen og nyde det sociale samvær med andre hesteglade folk. Tilmelding til Store Hestedag åbner 1. juli.
15.06.2017     Aktuelt

Afrikka lever ikke længere

Vi er ødelagte over tabet af Afikka, som døde 27 år gammel af kolik. Således skriver Anders Dahl på sin facebook.
13.06.2017     Aktuelt


Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Skal din hjelm næste år hedde EN 1384:2017?

EU er klar med den nye hjelmgodkendelse, men den får ikke umiddelbart konsekvenser for den eneste danske producent af ridehjelme, Christina Scharf.
06.07.2017     Aktuelt

Top dressurrytter bag nyt velfærdsinitiativ

Med ønsket om en mere nuanceret debat, hvor sport og videnskab lærer af hinanden, har den finske dressurrytter og toptræner Kyra Kyrklund kastet sig ind i debatten om stramme næsebånd.
24.03.2017     Aktuelt

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.