Nyhedsoversigt


Højdramatisk dag ved EM i military i Polen

Der var masser af fejl på den krævende bane ved EM i military i Strzegom, Polen i dag. Blot to danske ryttere gennemførte, mens Cecilie Eriksen styrtede, og Peter Flarup blev fejlagtigt dømt udgået. Desuden måtte en hest aflives. Og det tyske hold har mistet førstepladsen, selvom de individuelle medaljer stadig hænger om halsen på Ingrid Klimke og Michael Jung.
19.08.2017     Military

Rekordpræstation fra tyskerne ved EM i military

Alle ekvipager har redet dressur ved EM i military i Polen – og tyskerne har konsolideret deres forspring. I dén grad. Faktisk har tyskerne sat sig på de første tre pladser med Bettina Hoy på 1. pladsen med svimlende 24,6 strafpoint, Ingrid Klimke på 2. pladsen med 30,3 straf og forsvarende europamester Michael Jung på 3. pladsen med 32,8 strafpoint.
18.08.2017     Military

Tyskerne virker urørlige ved EM i military

Det er lidt i ridesport, som det er i fodbold – det er tyskerne, der vinder i sidste ende. Hvis de fortsætter, som de er begyndt ved EM i military i Strzegom, Polen, ja så står de også med dobbelt guld efter ridebanespringningen på søndag. Danskerne har lidt en smule under at skulle ride tidligt, men har gjort det ganske fornuftigt indtil nu.
17.08.2017     Military

Uheldig startposition til danskerne ved EM i military

Alle fire, danske heste kom onsdag igennem dyrlægetjekket ved EM i military i Strzegom. Nu kan strabadserne for alvor begynde: Torsdag og fredag er dressurdage, og det danske hold har trukket nr. 2.
16.08.2017     Military

Nu begynder EM i military

I Strzegom i Polen er der dyrlægetjek onsdag eftermiddag. De fire danske ekvipager er klar
16.08.2017     Military

Flotte, danske præstationer ved EM i dressur for unge ryttere

Der var bronze til det danske juniorhold ved EM i dressur i Roosendaal, og flere af rytterne red top 10-placeringer hjem individuelt. Men DRF's målsætning om individuelle medaljer blev ikke opfyldt.
14.08.2017     Dressur

Kom med til Sydhavsøernes største hestefest

Der er masser af ting at opleve på LF-Hestedage i Kettinge på Lolland i dag. Og du kan stadig få billetter.
12.08.2017     Andet

Holdbronze til dressurjuniorerne

Med under ét procentpoint op til sølvmedaljerne kunne det danske juniorlandshold torsdag få hængt bronzemedaljer om halsen ved EM i dressur i Holland.
11.08.2017     Dressur

Internationale ryttere til Taagerup

Internationale springryttere dyster fra 31. august til 9. september hos Schou-brødrene på Taagerup.
11.08.2017     Springning


Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Lang og dyb er vejen til succes

I midten af maj blev resultaterne offentliggjort på en undersøgelse, der viser, at fordelene ved at ride hesten lang og dyb, ikke kun er af fysisk karaktér. Ifølge den norske undersøgelse, styrker den afslappede holdning hestens mentale tilstand, såvel som det har positive følger for fysikken.
30.12.2016     Træning

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.