Nyhedsoversigt


Kamp til stregen i Stevnsmesterskabet for hest og pony

De stevnske ryttere viste i weekenden d. 17.-18. juni, hvad de duer til, da over 30 lokale ryttere kæmpede om den eftertragtede titel som Stevnsmester i dressur og spring. Humøret var i top og spændingen stor.
23.06.2017     Arrangementer

Vokseværk hos World Cup Herning

World Cup Herning udvider med en arena i udstillerhallen, så der bliver plads til mere Grand Prix dressur, og springning for både heste og ponyer.
21.06.2017     Arrangementer

Junior- og ungryttere til EM

Landstræner Ulrik G. Sørensen har nu udtaget bruttotrupperne for junior- og ungryttere til EM i dressur, mens Landstræner Bo K. Møller har sat navne på de junior- og ungryttere, der skal springe EM for Danmark.
20.06.2017     Aktuelt

Få en oplevelsesrig weekend med din hest på Store Hestedag

Roskilde. Her kan alle heste, og ponyer, være med – uanset race, alder og kvalifikationer. Alle heste kan deltage i bedømmelser og konkurrencer og både hest og rytter kan opstaldes på pladsen og nyde det sociale samvær med andre hesteglade folk. Tilmelding til Store Hestedag åbner 1. juli.
15.06.2017     Aktuelt

Afrikka lever ikke længere

Vi er ødelagte over tabet af Afikka, som døde 27 år gammel af kolik. Således skriver Anders Dahl på sin facebook.
13.06.2017     Aktuelt

Rytterne står i kø for at ride Rømø Beach Jump

Rytterne står i kø for at springe på Danmarks flottest beliggende springbane ved Rømø Beach Jump på stranden ved Lakolk. De mange tilmeldinger har fået Tinglev Rideklub til at planlægge en ekstra springbane, så alle ryttere kan ride i dagslys.
12.06.2017     Springning

HKH Prinsesse Benedikte er protektor for World Cup Herning

HKH Prinsesse Benedikte har sagt ja til at blive protektor for World Cup Herning, Danmarks største ridesportsevent i Jyske Bank Boxen.
12.06.2017     Arrangementer

Søren Wind vinder championatspremiere

Dansk Ride Forbunds unghestechampionater 2017 havde lørdag premiere i Billund med 4-års dressur sejr til Søren Wind.
10.06.2017     Dressur

Kustosfonden bevilger 75.000 til Uanvendelig.dk

Rigtigt mange ryttere oplever før eller siden at hesten pådrager sig en alvorlig skade, og mangel på viden omkring skadesforløbet, genoptræning samt forebyggelse af skader, kan i værste fald betyde, at flere heste end nødvendigt, aflives som følge af skaderne.
09.06.2017     Aktuelt


Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på telefon  61679493

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.