Kontakt Everhorse

Email: horsemaster@everhorse.dk

Telefon: +45 61 67 94 93

Indtal en besked med navn og telefonnummer, og vi vil ringe tilbage. Ringer du angående en salgsannonce, du har oprettet, så husk at nævne både dit og hestens navn.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du f.eks. har spørgsmål til annoncering, funktioner på siden eller lignende. Vi besvarer alle emails. Ønsker du kontakt med specifik medarbejder, gå da i menuen Team Everhorse.

Everhorse Danmark

Everhorse Aps
Allerødvej 30
3450 Allerød
Danmark

Tel: +45 61 67 94 93Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på telefon  61679493

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.