Kontakt Everhorse

Email: info@everhorse.dk

Telefon: +45 27535058

Indtal en besked med navn og telefonnummer, og vi vil ringe tilbage. Ringer du angående en salgsannonce, du har oprettet, så husk at nævne både dit og hestens navn.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du f.eks. har spørgsmål til annoncering, funktioner på siden eller lignende. Vi besvarer alle emails. Ønsker du kontakt med specifik medarbejder, gå da i menuen Team Everhorse.

Everhorse Danmark

Everhorse Aps
Allerødvej 30
3450 Allerød
Danmark

 Landsdelsfinalerne bliver en del af Landsskuet i Herning 2018

Ridesportens breddeaktiviteter skal først og fremmest være sjove for hest og ryttere - og tilskuere. Aktiviteterne skal give klubånd, styrke samspillet mellem hest og rytter samt sikre en korrekt grunduddannelse. I 2018 byder vi for første gang på to landsdelsfinaler, og finalerne vest for Storebælt bliver den 5. – 7. juli en del af det traditionsrige Landsskuet i Herning.
15.12.2017     Andet

Rafael og Rustique fester i Frankfurt

Festhallen Turnier i er en tysk indendørs-tradition, der byder på Louisdor Preis, Nurnberg Burg Pokal finale og international dressur - i år med deltagelse af Skovens Rafael og Rustique.
15.12.2017     Dressur

Optakten til DV hingstekåring

Søndag blev der udtaget otte unge hingste til DVs hingstekåring, og onsdagudtages de sidste på Vilhelmsborg.
12.12.2017     Avl

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.