Nyheder fra hestamagasinet logo.png

Vi har fået nyt fra den danske lejr ved EM for juniorer og ungryttere i military i Millstreet, Irland.

Alle fem er gennem dressuren med pæne resultater. På den første af de to dressurdage var to af juniorrytterne, Sara Bech og …
22.07.2017     Military

Dressurrytterne tester EM-formen i Aachen

Der er EM deltagelser på spil når de bedste danske dressurryttere i denne uge rider i Aachen, ridesportens verdensfestival.
17.07.2017     Dressur

Militarysporten har mistet et stort ikon

79-årige Johan Iversen har redet sit sidste terrænspring – i dag sov han ind på hospitalet efter en hjerneblødning.
14.07.2017     Military

Rekordstor tilslutning til DM i military

Der er rekordmange tilmeldte til DM i military under weekendens Copenhagen Eventing, hvor der også rides international military…
12.07.2017     Military

Kommende arrangementer

26.08.2017 - 26.08.2017
Hele Dagen
Vi fejrer 100-året for Dansk Ride Forbund i hele 2017, og en af de mange aktiviteter i forbindelse med jubilæet er landsdækkende Åben Rideklub.Himlen bør vente

Det er mere undtagelsen end reglen, hvis en hest får lov til at komme sig ovenpå en alvorlig skade. Ofte bliver hestene erklæret uanvendelige. Også selvom, de med ro og tid, ville kunne komme sig.
16.02.2017     Aktuelt

Dyrlæge Mette Uldahl: Hvornår er rytteren for tung til hesten?

Øget kropsvægt er et stigende problem i den vestlige verden, og dette har i den senere tid resulteret i en øget debat om, hvornår vi som ryttere er for tunge til vores heste. Men hvornår er vi egentlig for tunge til at ride på vores heste. Hvornår udgør vores vægt et problem, for hestens fysik?
28.01.2017     Træning

Ting, man kun gør, når man er hestemenneske

Du kender det garanteret godt. Der er masser af små ting, man bare gør som rytter, uden egentlig at tænke nærmere over dem. Lige indtil den “virkelige” verden ser det og overvejer, hvad det egentlig er, vi har gang i. Her på redaktionen har vi ihvertfald flere gange måtte ta’ os til hovedet, når vi er kommet i tanke om endnu en ting, man gør, hvis man er hestemenneske.
26.12.2016     Andet

Brug for hjælp til at sælge din hest?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.