AAY AYAAT IBN AJ RAFIQ OX 2 år, Arabisk Fuldblod

Beskrivelse

Drømmer du om at ride gennem landskabet på en gudesmuk sort araber? Her er drømmehesten til dig. Ayaat er født med en stjernespækket stamtavle og han er i sig selv en helt særlig stjerne, smuk sort og dekoreret med sin helt egen hvide stjerne i panden.
Ayaat har været fremvist på det nationale show for arabere og fik 40,5 point. Han er vant til at blive håndteret og går direkte ind i trailer, traffiksikker og rolig. 
Hans bevægelse er alt, hvad man kunne forvente af et unghest af denne kvalitet, med halen højt hævet og en elegant kropsbygning. Ser man ind i hans intelligente øjne, virker han fuld af visdom og kundskab, langt ud over sin alder. Han har masser af karisma og en fantastik rolig udstråling. Hans farfar var Vervaldee, som selv er ud af Versace, og morfar var den helt særlige og unikke hingst Nafal, som er tredobbelt guldvinder og kåret i Dansk Trakehner forbund. Selvom 2018 måske ikke er hestens år, så kan det absolut blive året for din hest, og Ayaat er lige netop den hest du har drømt om. Han vil være din tro følgesvend igennem livet, og han er klar til at påbegynde videre træning.

Stamtræ

Faderhingst
AJ RAFIQ OX 
FF ( Farfar )
VERVALDEE OX 
FFF ( Farfars far )
VERSACE OX 
FFM ( Farfars mor )
GIAVANNA OX 
FM ( Farmor )
LUMIAR ROSALITA OX 
FMF ( Farmors far )
LUMIAR AMADEUS OX 
FMM ( Farmors mor )
OPUS ROSE JP OX 

Mor
ABHADULLA NORDINE OX 
MF ( Morfar )
PA NAFAL IBN SHARIM OX 
MFF ( Morfars far )
PASHA SHARIM OX 
MFM ( Morfars mor )
PA SHAH NIGRA OX 
MM ( Mormor )
AZIZA LUNA OX 
MMF ( Mormors far )
SHAH NOIR OX 
MMM ( Mormors mor )
JORDANA OX 
Hestedata
ID : 208336OX1607045
Alder : 2 år
Højde : 155.0 cm
Køn : Hingst
Stambog : Arabisk Fuldblod
Farve : Sort
Uddannelsesgrad
Spring : Rå
Dressur : Rå
Military : Rå
Prisniveau
30-50.000 DKK
Del denne annonce
Sælger
Merete Haahr
Lånhusvejen 1
9500 Hobro
Denmark
Telefon : +4530967070


Springhest forgiftet i ridehus

Springrytter Lars Rasmussens hest kom i kontakt med rottegift i ridehuset, og det fik alvorlige følger. Nu er det op til retten at afgøre, om han har krav på erstatning.
19.02.2018     Aktuelt

7 gode grunde til at vælge ridning

De fleste hestemennesker ved det allerede. Ridning og heste er fantastisk terapi, og har du haft ekstra travlt i en periode, er der intet, der kan bringe balance tilbage i hjerne og hjerte som et besøg hos din firbenede ven.
19.02.2018     Andet

Verdens nummer 1 skadet efter fald

Springrytter Kent Farrington, der netop nu er verdensranglistens nummer et, har fået en alvorlig benskade efter et fald under eventet Winter Equestrian Festival (WEF) i Palm Beach, USA.
16.02.2018     Aktuelt

Brug for hjælp?

Kontakt everhorse på info@everhorse.dk

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udfyld formularen herunder og tryk pa "Tilmeld mig". Sa vil du fremover vaere opdateret med hvad der sker i hesteverden.